Lastbil

Supply chain

Ikea-chauffører bor månedsvis i deres lastbiler

Østeuropæiske lastbilchauffører, der kører for bl.a. Ikea i Europa, bor i kabinerne i deres vogne i flere måneder ad gangen. ”Uacceptabelt” siger Ikea, der ”sympatiserer med chaufførernes kamp”, men erkender, at det er svært at rette op på situationen.

Klima, miljø og energi

Økonomiske og miljømæssige fordele ved natleveringer

Der er store økonomiske, miljømæssige og sociale fordele ved at tillade natleveringer. Det er konklusionen i en omfattende undersøgelse i Stockholm, hvor leveringer med lastbiler normalt er forbudt fra kl. 22.00 til 06.00.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Der er gået sport i CO2 reduktion og brændstofbesparelser hos LGT Logistics

LGT Logistics i Horsens har fået leveret ni nye Scania, og de er ganske specielle. De er nemlig omfattet af markedets mest effektive løsning til at reducere CO2-udledningen og udgiften til brændstof samt forbedre oppetiden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Populær Scania-gearkasse nu også til gasmotorer

Interessen for gasdrevne lastbiler stiger støt, og Scania fortsætter­ med at styrke sin førerposition på lancering af bæredygtige løsninger. Nu kan man kombinere 9-liters gasmotoren med den automatiserede gearkasse – Scania Opticruise.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere