Lendager Group

lendager.com/

  • 61 28 00 90
  • Høffdingsvej 22, 1. sal, 2500 VALBY

Branche/Sektor:

Bygge- og anlægsvirksomhed

Om

Lendager Group er en tværfaglig virksomhed, hvor vi har specialiseret os i at udvikle og udbrede cirkulær økonomi i fremtidens bæredygtige byer, bygninger og virksomheder. Hos os er bæredygtighed og forretning altid hinandens forudsætninger - ikke modsætninger. Med cirkulær økonomi skaber vi regenerative materialer, bygninger og løsninger uden at gå på kompromis med hverke…

Læs mere  

Om

Lendager Group er en tværfaglig virksomhed, hvor vi har specialiseret os i at udvikle og udbrede cirkulær økonomi i fremtidens bæredygtige byer, bygninger og virksomheder. Hos os er bæredygtighed og forretning altid hinandens forudsætninger - ikke modsætninger. Med cirkulær økonomi skaber vi regenerative materialer, bygninger og løsninger uden at gå på kompromis med hverken æstetik, kvalitet eller økonomi.

Vores mission er at bidrage med en innovativ tilgang til udbredelsen af cirkulær økonomi, og de nye forretningsmodeller, der følger med. Så vi bidrager til at skabe en fremtid, hvor økonomisk vækst er afkoblet fra stigning i CO2-udledning. 

Lendager Group består af: 
Lendager Architects, hvor vi, som Danmarks førende bæredygtige tegnestue, tror på, at fremtidens byer skal bygges med et cirkulært fokus, hvor æstetik og globalt ansvar kompromisløst forenes i bæredygtige løsninger. 

Lendager Strategi, hvor vi har en omfattende viden om cirkulær økonomi, hjælper vi virksomheder og organisationer med at se potentialer og udvikle strategier med det formål at undersøge, hvordan bæredygtighed kan blive til en integreret del af deres forretning.

Lendager Up, har specialiseret sig i at udvikle løsninger og metoder, der gør det muligt indenfor de opstillede krav og lovgivninger at upcycle materialer, så de igen kan indgå som en del af værdikæden i byggebranchen. 

Kontaktpersoner

Ditte Lysgaard Vind

Kommunikationsansvarlig

Jobs

Direktør til The Circular Way by Lendager Group

Har du høje ambitioner om at bruge cirkulær økonomi til at bygge en bæredygtig fremtid?

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Navnenyt

Events

Seminar 24 Okt 2017

GOD ARKITEKTUR I EN CIRKULÆR ØKONOMI

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan cirkulær arkitektur ser ud - og hvordan det gør en forskel for vores fremtid?

15.00 KADK, Auditorium 2, Philip De Langes Alle 10, 1435 København K

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere