Logistikkompagniet ApS

www.logistikkompagniet.dk

Branche/Sektor:

Transport og godshåndtering

Om

Social ansvarlighed - CSR

Lagerarbejdere er i stor udstrækning sidst i "fødekæden". Men lageret er også stedet, hvor alle de forkerte beslutninger bliver meget synlige. Vores forretningsidé er bl.a. bygget på, at løfte niveauet for lagerarbejdere op til den vigtige funktion, de egentligt er. Det gør vi bl.a. med en sund - ikke specielt nedfældet - personalepolitik, som bl.a. omh…

Læs mere  

Om

Social ansvarlighed - CSR

Lagerarbejdere er i stor udstrækning sidst i "fødekæden". Men lageret er også stedet, hvor alle de forkerte beslutninger bliver meget synlige. Vores forretningsidé er bl.a. bygget på, at løfte niveauet for lagerarbejdere op til den vigtige funktion, de egentligt er. Det gør vi bl.a. med en sund - ikke specielt nedfældet - personalepolitik, som bl.a. omhandler indslusning af folk, som er faldet ud af arbejdsmarkedet - eller aldrig er kommet derind.

Kompetenceudvikling og arbejdstilpasning er en naturlig del af en ansættelse hos Logistikkompagniet. Vi arbejder med indslusning igennem jobpraktik og løntilskud, fastholdelse igennem bl.a. merituddannelser, sproguddannelse, rygestopkurser, kurser i løfteteknik og meget mere.

Helt fra opstarten af virksomheden i 2009 har det været en klar holdning, at vi kun skaber gode resultater igennem pleje af vores vigtigste ressource, som er medarbejderne. Primo 2013 har vi i samarbejde med vores omegnskommuner oprettet et Virksomhedscenter til en målrettet indsats for indslusning af borgere fra kommunerne.

Carsten Moberg, Adm.dir. indehaver og stifter af Logistikkompagniet: ”Jeg har selv på egen krop erfaret, hvor meget en ny chance i livet betyder. Efter mange års alkoholmisbrug blev jeg for 18 år siden givet en ny chance, som jeg har forsøgt, at bruge bedst muligt. Ikke kun til egen vinding, men også i rigtigt mange tilfælde ved, at give chancen videre til andre. Det er den holdning jeg gerne vil have i vores medarbejderkultur, og det er det, som afspejler sig i vores værdier. Det faldt helt naturligt, at skabe en virksomhed, som fokuserede på medarbejderne. Vi leverer ydelser – ikke fysiske produkter – og for, at adskille os i mængden, er det nødvendigt med en medarbejderkultur, som kunderne er glade for og fortrolige med. Den kultur skabes bedst ved, at lade medarbejderne vokse. Jeg er på én måde stolt af, men også forundret over indstillingen til CSR-prisen og den opbakning den har fået hos både kunder, medarbejdere og mange andre. Vi gør jo bare det, som falder os naturligt, uden at skrive så meget ned om det. Men det kan jo være vi begynder på det”.

Logistikkompagniet blev indstillet til CSR People Prize 2013, 2014 og 2015.

Kontaktpersoner

Catrine Eisenreich

Pressekontakt

Carsten Moberg

Administrerende direktør

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere