Madspild

Klima, miljø og energi

Mindre spild og mindre kød går hånd i hånd

For fødevarevirksomheden Fazer Food Services handler klimahensyn ikke kun om at reducere madspild fra sine kantiner, men også om at få folk til at spise grønnere. Det kræver nudging og mere kreativitet end en kødfri mandag.

Samfund

Børnekokkeskole med bæredygtige fødevarer og madvaner i fokus trak fulde huse på Crowne Plaza

Den forgange weekend afviklede BC Hospitality Group dets første børnekokkeskole i Ørestad. 40 børn i alderen 8- 12 år tilbragte en formiddag sammen med dygtige kokke på Crowne Plaza Copenhagen Towers og lærte om økologi, fødevarer, madvaner, madspild m.m.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Der er stadig guld tilbage - Miljøstyrelsen har kigget i danskernes skraldespande

Miljøstyrelsen har i 2017 kortlagt mængde og sammensætning af danskernes dagrenovation og kildeindsamlede organiske affald. Der er i analysen særlig fokus på madaffald og plast.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Startup bruger blockchain til at bekæmpe madspild

INS Ecosystem har udviklet et nyt system, der skal hjælpe købmænd med at sælge dagligvarer direkte til kunderne. På den måde opnår både forbruger og sælger betydningsfulde besparelser, mener virksomheden.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere