29.08.2013  |  Kommunikation

Matas går ind i kampen mod misbrug

Matas samarbejder med forening for at skabe opmærksomhed om misbrug.

Et nyt partnerskab har set dagens lys. Butikskæden Matas og Misbrugsportalen går sammen for at bekæmpe misbrug.

Samarbejdet inkluderer en folder om Misbrugsportalen, der uddeles i Matas’ 294 butikker over hele landet samt en online-kampagne, der synliggøres for de 1,2 millioner mennesker, der er medlem af butikskædens kundeklub.

Læs også: Klimapartnerskab avler grøn flødeis

Misbrugsportalen roser samarbejdet med Matas, der giver projektet synlighed. Det fortæller formand og stifter af foreningen Silvia Meyer.

”Det er en stor glæde, at Matas vil hjælpe os, med at bryde tavsheden i det offentlige rum”.

Læs også: Nyt partnerskab sætter fokus på børn og mobning

Også fra Matas’ side møder partnerskabet positiv anerkendelse.

”I Matas vælger vi at synliggøre Misbrugsportalen.dk, så flere i befolkningen ved, hvor de kan få hjælp, hvis behovet opstår. Jo større kendskabet er til Misbrugsportalen, jo bedre kan foreningen bidrage til at løfte denne vigtige samfundsopgave. Vi opfordrer andre virksomheder til også at støtte initiativet.”

For at sprede budskabet yderligere har Misbrugsportalen valgt TV-værten Bubber som ambassadør for foreningen. Han udtaler:

”Jeg har gennem mine tv-programmer prøvet at være tæt inde på livet af nogle af dem, som er hårdest ramt af afhængighed, og jeg har fået forståelse for de mange fristelser, som florerer overalt omkring os.  Derfor har jeg valgt at støtte Misbrugsportalen.dk”.

Læs også: Partnerskaber kræver ledelse

Misbrugsportalen er en non-profit forening, som rådgiver afhængige og pårørende. Portalen udgøres af bloggere, forfattere og rådgivere, der alle har en bred faglig indsigt inden for feltet og er uddannet i at rådgive.

Læs mere her.

Mere fra Kristine

Kristine Kaalund

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere