MiljøForum Fyn

www.miljoforumfyn.dk

Branche/Sektor:

Administrative tjenesteydelser og hjælpetjenester

Om

Velkommen til MiljøForum Fyn...

MiljøForum Fyn er miljø- og CSR-netværk for fynske virksomheder. Vores mission er at styrke virksomhedernes konkurrenceevne gennem deres miljø- og CSR-indsats. Som medlem får du værktøjer, viden og netværk som klæder dig på til opgaven. MiljøForum Fyn er for alle private og offentlige virksomheder, som ønsker at…

Læs mere  

Om

Velkommen til MiljøForum Fyn...

MiljøForum Fyn er miljø- og CSR-netværk for fynske virksomheder. Vores mission er at styrke virksomhedernes konkurrenceevne gennem deres miljø- og CSR-indsats. Som medlem får du værktøjer, viden og netværk som klæder dig på til opgaven. MiljøForum Fyn er for alle private og offentlige virksomheder, som ønsker at arbejde professionelt og systematisk med miljø, arbejdsmiljø, klima eller CSR.

I netværket møder du også din miljømyndighed – hvad enten det er kommunen eller staten. Tilsammen gør det MiljøForum Fyn til fynske virksomheders naturlige partner på miljø- og CSR. Det åbner for en hurtig og effektiv udvikling af din egen virksomheds muligheder - fordi du kan dele er-faringer med kollegaer fra andre virksomheder med samme udfordringer.

 

Events

Konference 29 Maj 2017

Cirkulær Økonomi - Fremtidens Forretning

MiljøForum Fyns årsmøde sætter fokus på temaet, som er på alles læber: Cirkulær Økonomi. Mødet vil tage udgangspunkt i, hvordan virksomheder kan øge deres indtjeningsmuligheder og konkurrenceevne ved at tage cirkulær økonomi til sig.

Kl. 13 Forskerparken Odense, Forskerparken 10, 5230 Odense M

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere