04.07.2017  |  Strategi & ledelse

Minikurser for certificeringsansvarlige og indkøbere/kvalitetskoordinatorer

Indhold fra partner Hvad er dette?

I august og september har certificeringsansvarlige og indkøbere/kvalitetskoordinatorer mulighed for at blive opdateret inden for FSC-CoC-certificering, EUTR og FSC-indkøb. På FSC Danmarks minikurser får kursisterne den seneste viden om emnerne og en masse god råd og ideer med hjem.

Få styr på FSC-indkøb, dokumentation og EUTR

Den 27. og 28. september afholder FSC Danmark et minikursus for indkøbere og kvalitetsansvarlige/koordinatorer i henholdsvis Aarhus og København.

På kurset kommer vi omkring forskellige emner i relation til FSC, indkøb, leverandørsøgning, dokumentation og EUTR, og der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og diskutere:

  • Introduktion til FSC-systemet og den certificerede leverandørkæde.
  • Kontrol af leverandører og indkøbsdokumentation via info.fsc.org og gennemgang af processen “før”, “under” og “efter” indkøbet.
  • Søgning efter leverandører og FSC-certificerede produkttyper.
  • Brug af FSC til at imødekomme relevant tømmerlovgivning som f.eks. EUTR.
  • Værktøjer og yderligere hjælp.

Kurset er både for dem, som allerede kender FSC men har brug for et brush-up-kursus, og for medarbejdere, der ikke har så meget kendskab til FSC.

Der er et loft på 20 deltagere per kursus, og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. Kurset er gratis for medlemmer af FSC Danmark.

Læs mere om kurset og tilmelding her.

Grundkursus om FSC-certificering og EUTR
Har du brug for at blive opdateret på FSC®’s CoC-certificeringskrav og få gode råd/ideer med hjem? Har du brug for at blive opdateret på FSC og EUTR (den europæiske tømmerlov)? Kan du svare ja til et af disse spørgsmål, så er minikurset her lige noget for dig. På kurset vil vi også give dig en kort opdatering på ændringerne i den nye FSC-CoC-standard, der trådte i kraft 1. april 2017.

Kurset afholdes torsdag d. 31. august fra 10-14.15 hos Velux A/S, Platinvej 14, 6000 Kolding.

Der er et loft på 30 deltagere, og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. Kurset er gratis for medlemmer af FSC Danmark.

Læs mere om kurset og tilmelding her.

FSC-CoC-standarden er den standard, som alle FSC-certificerede produktions- eller handelsvirksomheder skal leve op til for at kunne videresælge produkter med FSC-claims og mærke produkter med FSC’s logo.

Mere fra FSC Danmark

FSC Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ferdinand Sallings Stræde 13, 3. sal, 8000 Aarhus C

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - en international certificerings- mærkningsordning til bæredygtigt træ og papir. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem udformning af aktiviteter, politisk arbejde og oplysning til udvalgte målgrupper.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere