NEPcon

www.nepcon.org/da

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

NEPCon er en international non-profit organisation, der arbejder for en verden, hvor menneskers valg sikrer en bæredygtig fremtid ved at udvikle engagement og kapacitet til at mainstreame bæredygtighed.

Vi har 20 års erfaring med træindustrien og skovbevarende projekter i hele verden. Vi er en vidensorganisation, der udover at udstede træcertificeringer som FSC, PEFC, SBP mm., udvikler hø…

Læs mere  

Om

NEPCon er en international non-profit organisation, der arbejder for en verden, hvor menneskers valg sikrer en bæredygtig fremtid ved at udvikle engagement og kapacitet til at mainstreame bæredygtighed.

Vi har 20 års erfaring med træindustrien og skovbevarende projekter i hele verden. Vi er en vidensorganisation, der udover at udstede træcertificeringer som FSC, PEFC, SBP mm., udvikler højt specialiseret viden om risici for negativ indvirkning på mennesker og natur i lande, der producerer tømmer, soja, palmeolie og oksekødsprodukter.

NEPCon er en BtB-organisation, der gennem både non-profit projekter og assurance-aktiviteter arbejder med at støtte virksomheder i at kontrollere deres leverandørkæder for risici, der har negativ indvirkning på mennesker og natur i nogen af verdens mest naturfølsomme områder.

Find ud af mere om os på nepcon.org.

Kontaktpersoner

Dorte R. Ballermann

Communications Expert

Events

Workshop 31 Okt 2017

Due Diligence Workshop: Opfyld EUTR-krav i praksis

På denne gratis en-dags workshop lærer du, hvordan du burger nye risikovurderinger og værktøjer til at gennemføre due diligence.

09.30 Børns Vilkår, Trekronergade 26, 2500 Valby
Møde 08 Nov 2017

Future Food Trends: Ansvarligt oksekød

Få de nyeste markedsoplysninger og værktøjer til ansvarlig køb af oksekød. NEPCon har samlet en række eksperter og branchens ledere, der giver dig den nyeste indsigt om emnet. Vi slutter med at netværke og frokost.

09.00 Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N
Møde 10 Nov 2017

Future Food Trends: Ansvarligt soja

Få de nyeste markedsoplysninger og værktøjer til ansvarligt køb af soja. DIEH og NEPCon har samlet en række eksperter og branchens ledere, der giver dig den nyeste indsigt om emnet. Vi slutter med at netværke og frokost.

09.00 Axelborg - Axeltorv 1, 1609 København V
Gå-hjem møde 10 Nov 2017

Future Food Trends: Ansvarligt indkøb - Cocktails og Netværk

Kom og nyd en cocktail, mens du lærer mere om det Danida finansierede treårige projekt Responsible Sourcing of Soy, Cattle and Palm Oil. Vi deler centrale projektresultater og erfaringer om risikostyring, due diligence og sporbarhed i forsyningskæder.

14.00 Axeltorv 1, 1609 København V

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere