NGUVU

nguvu.dk/

Branche/Sektor:

Sundhed

Om

Om NGUVU 

NGUVU betyder ”styrke” på Swahili. Ideen bag NGUVU er nemlig at hjælpe udsatte kvinder i Kenya, så de bliver stærke nok til at skabe et bedre liv for dem selv og deres børn. Vi tror på, at vi kan gøre størst forskel for de udsatte kvinder ved at sikre dem et fast job, ordentlige arbejdsforhold og faglig udvikling. Det er nøglen til at skabe…

Læs mere  

Om

Om NGUVU 

NGUVU betyder ”styrke” på Swahili. Ideen bag NGUVU er nemlig at hjælpe udsatte kvinder i Kenya, så de bliver stærke nok til at skabe et bedre liv for dem selv og deres børn. Vi tror på, at vi kan gøre størst forskel for de udsatte kvinder ved at sikre dem et fast job, ordentlige arbejdsforhold og faglig udvikling. Det er nøglen til at skabe en positiv forandring, der rækker langt ud i fremtiden.

Derfor har vi sammensat en firmajulegave, der består af kaffe og te produceret af kvindelige småbønder fra Kenya, mens de unikke poser og gaveæsken er lavet af enlige mødre fra Afrikas største slum, der ligger i Kenyas hovedstad Nairobi.

Dermed er det muligt for din virksomhed at give medarbejderne en kvalitetsjulegave og samtidig gøre en stor forskel for udsatte kvinder i Kenya.

Med firmajulegaven følger historier, billeder og video, der konkret viser den positive forskel, din virksomhed bidrager til i Kenya. Det kan I bruge til at skabe ekstra stolthed og engagement blandt medarbejderne op til jul.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere