02.05.2012  |  Kommunikation

Ny CSR-bog skal bygge bro

Med udgivelsen af en ny CSR-bog ønsker forfatter Annabeth Aagaard at bygge bro mellem teori og praksis på CSR-området.

Ønsket om at medvirke til en bæredygtig fremtid har de senere år fået virksomheder til at sætte fokus på CSR. Men mange har også måttet erfare, at der kan være langt fra de gode intentioner til rent praktisk at indføre CSR i virksomheden.

Læs også: Faret vild i CSR-junglen?

Bogen ”CSR med succes – fra teori til praksis” ønsker at bygge bro mellem CSR i teorien og CSR i praksis og fokuserer på, hvordan ledere og medarbejdere integrerer CSR i virksomhedens strategi og forretning. Den beskæftiger sig med alle virksomhedstyper, både store, små, offentlige og private samt produktions- og servicevirksomheder og viser, hvordan man kan arbejde med CSR både i den daglige ledelse og i funktioner som produktion, indkøb, udvikling/innovation, kommunikation og salg, HR.

Bogen henvender sig både til praktikere, der i det daglige skal sikre, at virksomheden bidrager til en bedre verden, og til teoretikere, der arbejder med CSR og søger viden om effektiv CSR-integration.

Læs også: Ny bog skal øge forståelsen af CSR

Forfatteren bag er cand.merc. og Ph.d. i idéudvikling og innovation Annabeth Aagaard. Hun er indehaver af rådgivningsvirksomheden, Den Vidende Virksomhed, som rådgiver nogle af Danmarks største virksomheder indenfor blandt andet ledelse, strategiudvikling og CSR. Derudover er hun adjunkt og forsker indenfor ledelse og strategi på Syddansk Universitet.

”CSR med succes – fra teori til praksis” bliver udgivet af Gyldendal Business og er på gaden 14. maj.

-LA

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere