Event

NYHED: GRI Certificering i København

Enact

www.enact.se/

  • info@enact.se
  • +46 8 522 03 450
  • Vasagatan 7 11120 Stockholm
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 28.09.2017
Start tidspunkt: 08.30
Sted: København
Tilmeld  

Velkommen til vores 2-dages kursus med fokus på Global Reporting Initiatives nye standard for CSR rapportering. Det er første gang, vi afholder et GRI certificeret kursus i København efter samme model som vi har gennemført over 40 gange i Norden.

Kurset hjælper din virksomhed med at udvikle jeres CSR arbejde. Vi arbejder med forskellige måder at bruge CSR rapporten som en del af virksomhedens strategiske kommunikation og diskutere hvordan rapportering kan være med til at drive bæredygtighedsarbejdet.

Kurset har fokus på rapporteringsprocessen, resultaterne og hvordan rapporteringen kan bruges strategisk. Undervejs udvikles deltagernes kompetence og evne til at drive udviklingen af virksomhedens CSR rapport. Vi skifter mellem forelæsning, interaktive øvelser og diskussion baseret på deltagernes konkrete ønsker og udfordringer.

Kurset er for dig som arbejder med kommunikation, bæredygtighed/CSR, rapportering eller lignende og som gerne vil lære mere om CSR rapportering. Kurset er relevant på tværs af sektorer, og vi har ofte deltagere fra virksomheder, offentlige institutioner og NGOer. Der kræves ingen forhåndsviden om rapportering, men en grundlæggende CSR forståelse er nyttig.

Kurset er certificeret af GRIs sekretariat i Amsterdam, og efter kurset får alle deltagere et certificat fra GRI. Træningen foregår på dansk men er baseret på engelsk materiale.

Vedhæftede filer

Tags: Enact

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere