Nyhedsarkiv

Menneskerettigheder

Ny statusopgørelse på etisk handel

Den 25. april lancerer Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) rapporten State of Ethical Trading, som tager temperaturen på etisk handel i Danmark. Igen i år ses et stigende fokus på ansvarlighed i dansk erhvervsliv, med skærpet fokus på FNs Verdensmål.

Indhold fra partner

Kommunikation

International Børnedag

I går markerede verdenssamfundet International Børnedag – en anledning til at rette fokus mod verdens børn samt behovet for at fremme trivsel blandt de dårligst stillede af dem. I den anledning lancerer DIEH en ny folder om børnearbejde.

Indhold fra partner

Samfund

Nye forretningsmuligheder, større samfundsansvar

Onsdag d. 24. august samles virksomheder, brancheorganisationer, NGOer m.fl.  til fyraftens-inspiration hos DIEH. Mødet sætter spot på, hvordan strategiske partnerskaber mellem interesseorganisationer og erhvervsliv åbner op for nye forretningsmuligheder.

Indhold fra partner

Supply chain

Vi har et fælles ansvar for at forbedre kaffesektoren

I kølvandet på Danwatchs rapport, Bitter Kaffe, samlede DIEH i dag danske virksomheder og organisationer for at afdække de problematikker, som tynger kaffesektoren samt diskutere konkrete behov og løsninger til at forbedre forholdene blandt kaffebønder.

Indhold fra partner

Samfund

Åbent brev til erhvervs-og vækstminister, Troels Lund Poulsen

Den 17. november I år nedlagde Erhvervs- og Vækst Ministeriet Rådet for Samfundsansvar. Som følge heraf har DIEH udarbejdet et brev til ministeriet, hvori vi understreger behovet for dialog & bredt CSR samarbejde blandt virksomheder, NGO, fagbevægelsen mv.

Indhold fra partner

Samfund

CSR og skatteansvarlighed – ikke længere olie og vand

Fredag d. 24 februar samles virksomheder og organisationer til morgenbriefing hos DIEH. Briefingen sætter spot på sammenhængen mellem CSR og ansvarlig skattepraksis i den private sektor, herunder udfordringer, muligheder og tendenser for øget ansvarliged.

Indhold fra partner

Samfund

Fuldt hus til møde om forretningsdrevet CSR & partnerskaber

Onsdag d. 24. august var virksomheder, brancheorganisationer og NGO’er samlet til fyraftens-inspiration hos DIEH. Mødet, der var arrangeret i samarbejde med Goodwings, belyste, hvordan strategiske partnerskaber åbner op for nye forretningsmuligheder.

Indhold fra partner

Supply chain

Vi tager pulsen på Etisk Handel i Danmark

Onsdag d. 20 april 2016 tager Dansk Initiativ for Etisk Handel temperaturen på etisk handel på Børsen med lanceringen af "State of Ethical Trading" i forbindelse med konferencen: Handel på tværs – hvad nytter partnerskaber?

Indhold fra partner

Supply chain

Ny rapport: Hvem plukker din tomat?

Ny rapport kortlægger udnyttelsen af migrantarbejdere i den italienske tomatindustri. Rapporten fra de fælles Initiativer for Etisk handel (DIEH, ETI og IEH) præsenterer samtidig en række værktøjer og konkrete anbefalinger målrettet fødevarevirksomheder.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere