Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Der er gået sport i madspildsproblematikken!

Et stadigt stigende fokus på madspild og bæredygtige råvareindkøb, er blevet en interessant og udfordrende daglig agenda for køkkenfolket på Testrup Højskole.

Indhold fra partner

Samfund

Danmarks største sammenslutning mod madspild når op på 800 spisesteder

Sammenslutningen REFOOD mærket har snart været en forening i 1 år, mens selve certificeringen, som tydeliggør restaurations- og fødevarebranchens indsats mod madspild, fylder 3 år. Derfor indkaldes der nu til generalforsamling, den 15. maj.

Indhold fra partner

Samfund

11 måneder om året går det rigtig godt

November og december er lig med julefrokoster, og der serveres meget mad, når en stor del af de 2,6 mio. lønmodtagere sætter sig til bords til firmajulefrokoster landet over. Dermed er der også potentiale for meget madspild.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Daka ReFood indvier ny fabrik, som omdanner madaffald til biogas

Daka ReFood indvier ny fabrik i Horsens, som i symbiose med Horsens Bioenergi omdanner både madaffald og gylle til biogas.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Daka ReFood bygger anlæg ved Horsens Bioenergi

Danmarks første fuldt integrerede behandlingsanlæg til håndtering af madaffald ser snart dagens lys i Horsens.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere