Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Aupings bæredygtighedsrejse 2010-2017

I 2010 tog Auping en beslutning om at sigte mod at blive 100 pct. bæredygtige inden 2020. Kalenderen siger nu snart 2018 og hermed giver vi et stolt indblik i, hvor langt vi er kommet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bæredygtighed indbefatter og involverer mennesker

En bæredygtighedspolitik kan ikke gennemføres på egen hånd. Auping investerer derfor i relationerne med sine medarbejdere og partnere og inddrager dem i de procesorienterede metoder, hvor det er muligt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Hvordan bygger man en bæredygtig fabrik?

Auping har altid været bevidst om at spare på energien. I 2012 indledte vi opførelsen af et nyt byggeri med alle muligheder for også at prioritere bæredygtighed - men hvad skulle der til? Her deler vi vores trin til opbygningen af en bæredygtig fabrik.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Auping vil være garant for en bæredygtig nattesøvn

Solvarmeanlæg, regnvand, vind-energi og fokus på miljøvenlig maling. Sengeproducenten Auping går som de første i branchen hele vejen mod en bæredygtig fremtid. Den 1. maj 2015 er tre fabrikker lagt sammen i én bæredygtig fabrik, som skal producere de ikoniske designsenge fra Auping til hele verden. I 2017 vil fabrikken have en positiv indflydelse på miljøet, da den producerer mere energi og renere vand og luft til miljøet, end den forbruger.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere