Nyhedsarkiv

Klima, miljø og energi

Volkswagen sætter ind mod miljøpåvirkninger

Hos Volkswagen er man gået ind i kampen mod at reducere sin produktions miljømæssige fodaftryk. Inden 2025 skal det reduceres med næsten 50 procent.

Strategi & ledelse

Amerikansk ngo bliver til virksomhed: "Vi kan hjælpe flere på den måde"

Amerikanske Samasource er gået fra at være en klassisk hjælpeorganisation til at tjene penge på at stifte it-selskaber i udviklingslande. Danske Bestseller Foundation er en af hovedinvestorerne.

Klima, miljø og energi

Fortsat fremskridt for Unilevers bæredygtige vækst

Unilevers årlige bæredygtighedsrapport viser generelle fremskridt ift. den bæredygtige vækst, men også udfordringer ved påvirkning fra drivhusgasser.

Samfund

Big data gør affald til ressource

Big Data om affald og materialestrømme forvandler plastikaffald til en vigtig og værdifuld ressource i Region Midtjylland. Samtidig skaber det mulighed for at udvikle solide, bæredygtige forretningsmodeller.

Klima, miljø og energi

Klimapartnerskab sparer CO2 og milliarder af kroner

Et partnerskab mellem Dong Energy og Novo Nordisk har i løbet af de seneste 10 år sparet miljøet for 200.000 ton CO2 og Novo Nordisk 270 mio. kr. Opførelsen af 1000 havvindmøller er blandt de centrale årsager til resultaterne.

Klima, miljø og energi

Det koster at være et bæredygtigt datacenter

Der er masser af vilje blandt landets datacentre, når det handler om at lade andre udnytte centrenes overskudsvarme. Men det koster at bidrage til det danske fjernvarmesystem.

Klima, miljø og energi

Nespresso genanvender forbrugernes kaffekapsler

Hos Nespresso vil man gerne genanvende så mange kaffekapsler som muligt. Derfor har virksomheden oprettet en ny ordning, hvor kaffedrikkere kan få afhentet deres kapsler ved hoveddøren.

Klima, miljø og energi

Plastprisen 2017 gik til virksomhed med genanvendelse i fokus

En ægte pionærånd med fokus på genanvendelse og en inspirerende effekt på andre er en af årsagerne til, at virksomheden Aage Vestergaard Larsen blev tildelt Plastprisen 2017 den 4. maj.

Samfund

Bæredygtigt marked for 7.000 mia. kr. i Indien

Potentialet for bæredygtig forretning er enormt i Indien, viser ny rapport. Økonomiske muligheder for 1.000 mia. dollars og 72 mio. job ligger og venter – men der skal også massive investeringer til.

Klima, miljø og energi

Comwell modtager pris for bæredygtig omstilling

På under et år har Comwells indsats mod en bæredygtig omstilling båret frugt. Således kunne 15 Comwell hoteller den 23. maj tage i mod Det Økologiske Spisemærke i bronze.

Kommunikation

CSR-rapport: ROCKWOOL Group Sustainability Report 2016

At ROCKWOOL, we’re committed to enriching the lives of everyone who experiences our product solutions. Our heritage is rooted in stone wool and we’re the world leader in this field. From energy efficiency to acoustic comfort, water scarcity to urban aesthetics, ROCKWOOL solutions help customers meet the needs of modern living.

Klima, miljø og energi

Tesla-soltag kommer til Danmark

Tesla har meldt ud, hvornår danske husejere kan få installeret virksomhedens soltag – og hvor meget det vil koste.

Samfund

Rapport: SDG’erne kan skabe forretning for mindst 80 billioner om året

Opfyldelsen af FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling er en forretningsmulighed i størrelsesordenen 80.000 mia. kr. om året, fastslår ny rapport. Men virksomhederne skal gå helhjertet ind i arbejdet, og der skal en kritisk mængde med om bord, før en succes er realistisk.

Klima, miljø og energi

Coop tester pantmaskine til batterier i Norge

Hos Coop Norge vil man gerne have befolkningen til at aflevere det miljøskadelige affald korrekt. Derfor tester man for tiden en pantmaskine til batterier, der skulle være den første af sin art.

Medarbejder

NCC sætter ind mod sundhed på arbejdspladsen

Hos NCC-koncernen vil man gerne have større fokus på sundhed på arbejdspladsen - derfor skal 16.500 medarbejdere i denne uge arbejde med sundheds- og sikkerhedsfremmende aktiviteter.

Klima, miljø og energi

Globale investorer underskriver fælles klimabrev

Flere hundrede globale selskaber underskrev og sendte i går et fælles klimabrev, der kræver fortsat udvikling af langsigtede klimamål. Brevet er adresseret nogle af verdens mest magtfulde regeringsledere, og blandt afsenderne står flere danske pensionsselskaber.

Supply chain

Kursskifte: Bestseller offentliggør leverandører i 2017

Efter at have mødt en del kritik for manglende prioritering af gennemsigtighed i deres supply chain, har man hos Bestseller besluttet sig for at åbne sine leverandørlister.

Medarbejder

Stigende tendens til sexchikane på arbejdspladsen

Flere bliver udsat for sexchikane på arbejdspladsen, viser ny undersøgelse. Det er et problem, vi er nødt til at tage alvorligt for at kunne skabe en kulturændring, mener ny Kvinfo-direktør.

Klima, miljø og energi

Vandet kommer, danske byer investerer stort

Klimaforandringerne har de seneste år fået flere danske byer til at forberede sig mere grundigt på massive regnskyl, oversvømmelser og stormfloder. Der bliver brugt midler i millionklassen, og den politiske bevågenhed på området er solid. CSR.dk har set på nogle konkrete resultater.

Klima, miljø og energi

Innovationspris skal nedbringe plastaffald i havet

Ellen MacArthur Foundation og Prinsen af Wales' internationale bæredygtighedsenhed har netop lanceret en innovationspris, der skal få aktører til at tænke bæredygtigt, når det kommer til at undgå plastaffald i havet.

Klima, miljø og energi

Lego når ny milepæl inden for vedvarende energi

Hos Lego er der grund til begejstring - koncernen har nemlig netop nået sit mål om 100 procent vedvarende energi tre år før tid.

Klima, miljø og energi

EasyJet sænker CO2-udledning og sætter nye klimamål

EasyJet er på vej mod at have reduceret sin CO2-udledning med en tredjedel målt i passagerkilometer. Resultaterne skyldes især ændringer i piloternes måde at flyve på og moderne, mere energieffektive fly.

Klima, miljø og energi

FedEx’ grønne tiltag bærer frugt

FedEx har reduceret sit CO2-udslip gennem to projekter. Ny rapport går i dybden med resultaterne.

Klima, miljø og energi

Danfoss skærer 45 procent af CO2-udledningen

På ti år er det lykkedes Danfoss at reducere CO2-udslippet fra faciliteterne i Nordborg og Gråsten med 26.000 ton. Det er et skridt på vejen til at opnå virksomhedens klimamål for 2030.

Klima, miljø og energi

Teslas bæredygtige energimission

Udover elbiler vil amerikanske Tesla også gerne sætte skub i verdens transition til bæredygtig energi, fortalte selskabets danske EMEA-direktør på årets Nordic Delivery Conference.

Klima, miljø og energi

Analyse: Op til 95.000 nye grønne job i Danmark i 2035

Ifølge en ny analyse af vækstpotentialet i Danmark kan en massiv efterspørgsel på klimavenlige energiteknologier betyde op til 95.000 job i 2035. Det kræver, at vi finder fælles løsninger på tværs af kommune- og regionsgrænser, mener formand.

Medarbejder

IKEA er gode til mangfoldighed

Integration og tydelighed er IKEA's vej til mangfoldighed. Det er andre end dem selv begejstrede for. Så meget at de har fået en pris af ISS. Som selv er i gang med at sikre sig, at de enkelte dele i deres mangfoldighedsarbejde skaber værdi.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere