29.06.2015  |  Klima, miljø og energi

Nytter virksomheders fokus på bæredygtighed?

Indhold fra partner Hvad er dette?

?Bæredygtighed er i dag et fast punkt på agendaen hos internationale virksomheder, men der er et presserende behov for at gøre ord til handling.

Bæredygtighed er i dag et fast punkt på agendaen hos internationale virksomheder, men der er et presserende behov for at gøre ord til handling.

Dette er en af de centrale konklusioner i den uafhængige rapport; "Impact - Transforming Business, Changing the World" som DNV GL har udarbejdet på vegne af FN Global Compact. 

Rapporten konkluderer samtidig, at FN Global Compact, som er verdens største initiativ inden for bæredygtighed, og erhvervslivet har haft en positiv indvirkning på, udviklingen indenfor bæredygtighed de seneste 15 år.

Rapporten kommer samtidig med anbefalinger på, hvad der skal gennemføres for at fremskynde udviklingen hen imod en mere bæredygtig fremtid.

"Vores undersøgelse viser, at der har været et klart skift i udviklingen af bæredygtighed, men også at de nødvendige transformative forandringer i fremtiden kun vil blive en realitet, hvis vi alle i stand til at fremskynde, skalere og styrke vores bestræbelser for mere bæredygtighed. Det er ikke tilstrækkeligt, at det er erhvervslivet alene som mobiliserer disse kræfter. Vi skal derfor danne rammen for samarbejde, herunder for de politiske beslutningstagere, videnskabens specialister og samfundet som helhed," siger Henrik O. Madsen, koncerndirektør & Chief Executive Officer hos DNV GL.?

Læs hele pressemeddelelsen (på engelsk) her.

Gå til DNV GL rapportens microsite her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere