Odense Bæredygtighedsråd

Samfund

Årets nominerede til Odense Bæredygtighedspris er fundet!

I et stærkt felt af kandidater, har formandskabet for Odense Bæredygtighedsråd fundet de tre nominerede, der skal konkurrere om bæredygtighedsprisen. International Garden, UngOdense og ReMida Center Odense er årets tre nominerede.

Indhold fra partner

Samfund

Hvem skal vinde Odense Bæredygtighedspris 2016?

Odense Bæredygtighedsråd hylder hvert år et bæredygtigt initiativ ved at uddele Odense Bæredygtighedspris. Frem til den 19. december 2016 kan kandidater, som har gjort en særlig indsats for at fremme bæredygtighed i Odense, indstilles til prisen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Partnere i Fairtrade By Odense donerer masser af præmier til den globale fairtradekampagne Verdens Største Kaffepause

Del din fairtradekaffepause med verden og vind præmier. Sådan er budskabet fra Fairtrade By Odense, som under Verdens Største Kaffepause afvikler en kampagne på de sociale medier. Anker Boye glæder sig over opbakningen til projektet fra lokal aktører.

Indhold fra partner

Kommunikation

Renovering af Korsløkken er nomineret til Odense Bæredygtighedspris 2015

FAB er nomineret til Odense Bæredygtighedspris med et initiativet, som forbedrer og fremtidssikrer de boligsociale og fysiske forhold i Korsløkken. 5E BYG er hovedentreprenør på byggepladsen. Anker Boye uddeler prisen d. 3. marts på Odense Rådhus.

Indhold fra partner

Samfund

Mogens Lykketoft talte om FN’s Verdensmål for fulde huse i Odense

Salen var propfyldt da Mogens Lykketoft talte ved Odense Bæredygtighedsråds konference om FN’s Verdensmål på Odense Rådhus. Peter Rahbæk Juel, borgmester og formand for bæredygtighedsrådet glæder sig over den store interesse for FN’s Verdensmål

Indhold fra partner

Samfund

Odense Bæredygtighedsråd trak fulde huse til arrangementet CSR og Bæredygtighed 

Sammen med lokale samarbejdspartnere og erhvervsaktører satte Odense Bæredygtighedsråd fokus på ”CSR og Bæredygtighed” i en fyldt Festsal på Odense Rådhus, hvor der bl.a. var foredrag om vækst og bæredygtighed ved Steen Hildebrandt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Tietgen Kompetencecenter er nomineret til Odense Bæredygtighedspris 2015

Tietgen KompetenceCenter er nomineret med et initiativ, som har til formål gennem uddannelse og kompetenceafklaring at integrere flygtninge og indvandrere på det danske arbejdsmarked. Anker Boye afslører d. 3. marts på Odense Rådhus hvem der vinder prisen

Indhold fra partner

Kommunikation

Og de nominerede til Odense Bæredygtighedspris 2015 er...

Rengøringskonceptet Viima, FABs renovering af Korsløkken og Tietgen KompetenceCenters Intro til det danske arbejdsmarked er nomineret til Odense Bæredygtighedspris 2015. Hvem af de tre der vinder prisen, afslører Anker Boye d. 3. marts på Odense Rådhus.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere