PlanMiljø ApS

www.planmiljoe.dk

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter

Om

Vi skaber bæredygtig omstilling – fra tanke til handling

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtig udvikling og miljøplanlægning. Blandt vores kerneområder er rådgivning inden for grøn strategiudvikling, grønne forretningsmodeller, cirkulær økonomi og ressourceoptimering, offentlige grønne indkøb…

Læs mere  

Om

Vi skaber bæredygtig omstilling – fra tanke til handling

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtig udvikling og miljøplanlægning. Blandt vores kerneområder er rådgivning inden for grøn strategiudvikling, grønne forretningsmodeller, cirkulær økonomi og ressourceoptimering, offentlige grønne indkøb, bæredygtig mode og tekstiler, reduktion af madspild, udvikling og implementering af miljøprogrammer samt certificeringer og miljømærkning. 

Ud over en fast kundeskare blandt danske ministerier, kommuner og virksomheder har PlanMiljø gennemført projekter i mere end 60 lande for bl.a. Danida, EU, SIDA, Verdensbanken, FN samt udenlandske myndigheder og virksomheder.

PlanMiljø huser Sekretariat for Grønne Indkøb og er ansvarlig for drift og udvikling af Forum for Bæredygtige Indkøb samt Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb.

PlanMiljø blev etableret i 1990. Vi holder til i smukke omgivelser i Østrup på et lille økologisk landbrug fra 1600. PlanMiljø har 15 medarbejdere.

Læs mere om virksomheden på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål omkring vores ydelser eller andre forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktpersoner

Rikke Fischer-Bogason

Chefkonsulent

Ann Lea Egebæk

Miljøkonsulent

Nicholas Krøyer Blok

seniorkonsulent

Events

Konference 09 Nov 2017

ÅRSKONFERENCE: GRØNNE INDKØB I POLITIK OG PRAKSIS – NÅR UDBUD OG INDKØB BIDRAGER TIL MILJØ- OG KLIMASTRATEGIER

Udbud og indkøb bliver i stigende grad set som et vigtigt virkemiddel i mange miljø- og bæredygtighedsstrategier. Det gælder alt fra klimaplaner til strategier for cirkulær økonomi. Kan indkøbsfunktionen opfylde denne rolle – og hvordan?

9:30 Kosmopol:  Fiolstræde 44 i København
Møde 29 Nov 2017

Deltag i Forums nye temagruppe om miljøvenlig etablering og drift af grønne områder

Forums nye temagruppe om miljøvenlig etablering og drift af grønne områder starter i slutning af november. Meld dig til, hvis du vil deltage i diskussioner og videndeling om udbud og indkøb af varer og tjenesteydelser, der knytter sig til de grønne område

12.30 Miljøstyrelsen

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere