PlanMiljø ApS

www.planmiljoe.dk

Branche/Sektor:

Administrative tjenesteydelser og hjælpetjenester

Om

Vi skaber bæredygtig omstilling – fra tanke til handling

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtig udvikling og miljøplanlægning. Blandt vores kerneområder er rådgivning inden for grøn strategiudvikling, grønne forretningsmodeller, cir…

Læs mere  

Om

Vi skaber bæredygtig omstilling – fra tanke til handling

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtig udvikling og miljøplanlægning. Blandt vores kerneområder er rådgivning inden for grøn strategiudvikling, grønne forretningsmodeller, cirkulær økonomi og ressourceoptimering, offentlige grønne indkøb, bæredygtig mode og tekstiler, reduktion af madspild, udvikling og implementering af miljøprogrammer samt certificeringer og miljømærkning. 

Ud over en fast kundeskare blandt danske ministerier, kommuner og virksomheder har PlanMiljø gennemført projekter i mere end 60 lande for bl.a. Danida, EU, SIDA, Verdensbanken, FN samt udenlandske myndigheder og virksomheder.

PlanMiljø huser Sekretariat for Grønne Indkøb og er ansvarlig for drift og udvikling af Forum for Bæredygtige Indkøb samt Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb.

PlanMiljø blev etableret i 1990. Vi holder til i smukke omgivelser i Østrup på et lille økologisk landbrug fra 1600. PlanMiljø har 15 medarbejdere.

Læs mere om virksomheden på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål omkring vores ydelser eller andre forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktpersoner

Rikke Fischer-Bogason

Chefkonsulent

Ann Lea Egebæk

Miljøkonsulent

Nicholas Krøyer Blok

seniorkonsulent

Events

Konference 27 Jun 2017

Konference om cirkulære indkøb

Kom og hør om kommunernes erfaringer med cirkulære indkøb og tal med om, hvordan de cirkulære indkøb kan komme på dagsordenen. Konferencen er arrangeret af KL og Forum for Bæredygtige Indkøb.

12.30 KL, Weidekampsgade 10, København S

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere