PlanMiljø ApS

www.planmiljoe.dk

Branche/Sektor:

Administrative tjenesteydelser og hjælpetjenester

Om

Vi skaber bæredygtig omstilling – fra tanke til handling

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere b…

Læs mere  

Om

Vi skaber bæredygtig omstilling – fra tanke til handling

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Ud over en fast kundeskare blandt danske ministerier, kommuner og virksomheder har PlanMiljø et godt ry i udlandet, hvor vi har gennemført projekter i mere end 60 lande for bl.a. Danida, EU, SIDA, Verdensbanken, FN samt udenlandske myndigheder og virksomheder.

Vores flade struktur gør os til et omstillingsparat konsulenthus, der er i stand til at forfølge innovative ideer, udvikle og anvende nye metoder, og hele tiden søge at give samarbejdspartnere og kunders merværdi udover det forventede.

PlanMiljø blev etableret som konsulentvirksomhed i 1990 af direktør Bjørn Bauer. Vi holder til i smukke omgivelser i Østrup på et lille økologisk landbrug fra 1600. PlanMiljø har 15 medarbejdere.

Læs mere om virksomheden på vores hjemmesiden.

Har du spørgsmål omkring vores ydelser eller andre forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktpersoner

Rikke Fischer-Bogason

Chefkonsulent

Ann Lea Egebæk

Miljøkonsulent

Nicholas Krøyer Blok

seniorkonsulent

Events

Konference 04 Maj 2017

NÅR INDKØB HANDLER OM MERE END BARE PRISEN: BÆREDYGTIGHED OG CSR I OFFENTLIGE INDKØB

Den 4- og 5 maj afholder Center for Virksomhedsansvar (CEVIA) en todages international konference. Her vil en række specialister give deres besyv med, hvordan bæredygtighed og CSR kan medtages i offentlige indkøb. Tematikken vil blive diskuteret ud fra både et juridisk, forretningsmæssigt- og sociologisk perspektiv.

08.30 Det juridiske fakultet, Københavns Universitet, Konference/flexlokale, stuen, lokale 8A-0-57, Karen Blixens Plads 16, DK-2300 Copenhagen S

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere