Jobopslag

Praktikant til efteråret 2018, Climate Change & Sustainability Services

EY

www.ey.com/dk

  • carina.ohm@dk.ey.com
  • +45 2529 6519
  • Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Stilling: Praktikant
Ansættelses­forhold: Fem måneders praktikforløb med 37 timer om ugen
Ansøgnings­frist: 06.08.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 03.07.2018
Søg job  

Interesserer du dig for sustainability og vil du prøve kræfter med opgaver relateret til virksomheders arbejde med samfundsansvar? Så læs videre her.

Jobbet
EY søger netop nu en praktikant med kompetencer inden for sustainability til et praktikforløb fra september 2018 til januar 2019. Du vil blive en del af Climate Change and Sustainability Services (CCaSS), som leverer forskellige typer af specialiserede sustainability-services til både danske og globale virksomheder inden for alle brancher.

Praktikopholdet bliver både udfordrende og lærerigt, og du får i løbet af praktikopholdet indsigt i, hvad det vil sige at være konsulent hos os. Du vil blive en naturlig del af dagligdagen og får mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Blandt dine væsentligste arbejdsopgaver vil være compliance tjek af virksomheders sustainability-rapportering samt kommunikationsrelaterede opgaver som SoMe og artikelskrivning. Du vil endvidere blive inddraget i en række forskellige opgaver, herunder tilbudsskrivning og udarbejdelse af præsentationsmateriale. Arbejdsstedet er EY’s kontor ved Flintholm Station.

Som praktikant hos os, bliver du ansat i et fem måneders praktikforløb med 37 timer om ugen. Det skal selvfølgelig passe med dine studier og evt. studiejob, så der vil være mulighed for en vis fleksibilitet i forhold til arbejdstid og -periode. Praktikken er ulønnet, men vi kan tilbyde en gratis frokostordning, masser af spændende og lærerige udfordringer, gode oplevelser og søde kollegaer.

Dine kvalifikationer
Det er afgørende, at du brænder for sustainability. Derudover forestiller vi os også, at du har viden og erfaring inden for klima, miljø, menneskerettigheder, bæredygtig udvikling, eller andre sustainability-relaterede emner. Det er en fordel, hvis du har erfaring med kommunikationsrelaterede opgaver, gerne på sociale medier.

Som person er du kendetegnet ved, at du:

  • har gode kommunikationsfærdigheder og behersker dansk og engelsk i både skrift og tale
  • er udadvendt og nysgerrig
  • har en analytisk indgangsvinkel til dine opgaver og er detaljeorienteret i alt, du laver
  • lægger en ære i at opretholde en høj kvalitet i arbejdet, selv ved rutineopgaver
  • kan arbejde selvstændigt og trives med udfordringer
  • er stærk i Excel og PowerPoint
  • er på sidste år af din bachelor, eller i gang med en kandidat, og har haft fokus på sustainability på dit studie.

At arbejde hos EY
Vi er højt kvalificerede inden for vores respektive områder og har en høj faglig standard. Tonen er uformel og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et miljø, hvor der både er fokus på høj kvalitet og på fællesskab, og hvor faglig udvikling er i centrum.

Ansøg nu
Har du det vi leder efter og har du lyst til at blive vores nye kollega, vil vi gerne høre fra dig. Send din ansøgning inkl. CV samt eksamenspapirer online. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Liza Z. Jensen, tlf: 2529 3236.

Ansøgningsfristen er den 6. august 2018.

About EY
EY is a global leader in assurance, tax, transaction and advisory services with more than 250,000 employees worldwide and 1,700 in Denmark. We are using the finance products, expertise and systems we have developed to build a better working world. That starts with a culture that believes in giving you the training, opportunities and creative freedom to make things better. Whenever you join, however long you stay, the exceptional EY experience lasts a lifetime. And with a commitment to hiring and developing the most passionate people, our ambition is to continuously be among the best employers in the world.

Tags: EY

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere