Event

Ressourcer i kredsløb - en lokal vækstdriver? - Erfaringer fra danske regioner og kommuner

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 22.05.2017
Start tidspunkt: 09:00
Sted: B!NGS, Vesterbrogade 149, 1620 København
Tilmeld  

På denne konference samler vi erfaringerne fra en lang række af de regionale og kommunale projekter og tiltag, som, under hatten grøn omstilling, ressourceeffektivitet og cirkulær økonomi, har været rullet ud rundt om i landet de seneste år.

Mange af disse projekter har netop haft til formål at lade miljø og økonomi gå hånd i hånd og samtidig skabe grobund for lokale arbejdspladser.

DAKOFA tager temperaturen på de erfaringer, som man har gjort sig. Vi ser blandt andet på erfaringer inden for ressourceoptimering i form af bedre udnyttelse ved genanvendelse af ressourcer, deleøkonomiske tiltag samt kommunale samarbejder. Vi tegner samtidig også et billede af, hvad vi kan forvente os af fremtiden i forhold til kommende tiltag i udvalgte regioner og kommuners konkrete projekter, hvor den grønne ressourcedagsorden er direkte koblet til lokal erhvervsudvikling.

Kom og lær af de mange erfaringer, og vær med til at debattere, hvordan vi i Danmark kan bruge den cirkulære dagsorden som en lokal vækstdriver. 

Vedhæftede filer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere