Event

Sæt tal på HR

Dansk Industri

www.di.dk

  • di@di.dk
  • 3377 3377
  • H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 28.11.2017
Start tidspunkt:
Sted: Nyborg
Tilmeld  

HR-arbejdet har ofte indflydelse på virksomhedens bundlinje. Men det kan være svært at beregne omfanget. På dette kursus fokuserer vi på, hvordan du kan "sætte tal" på konsekvenserne af indsatser i forhold til virksomhedens medarbejdere og organisation.

HR bidrager til virksomhedens bundlinje

På kurset får du værktøjer og inspiration til, hvordan du kan beregne økonomiske gevinster og omkostninger ved forskellige HR-indsatser. Du får kendskab til metoder til at beregne HR’s produktivitet på konkrete områder og til at etablere en række nøgletal, der kan ses på bundlinjen. Således bliver du i stand til at rådgive virksomhedens ledelse om nødvendige handlinger i relation til medarbejdere, ledelse, organisation og effektivitet. Du kommer også til at arbejde med nøgletal for din egen funktion, og du bliver inspireret til, hvordan du kan bidrage bedre til virksomhedens bundlinje 

Vil du kunne dokumentere dit HR-arbejde?

Kurset hjælper dig til at bidrage til virksomhedens effektivitet og bundlinje. Hvis du ønsker at dokumentere effekten af HR-tiltagene, så det kan indgå i virksomhedsledelsens beslutningsgrundlag er kurset interessant for dig.

Det får du med hjem

Sæt tal på HR giver dig værktøjer og inspiration til at beregne økonomiske gevinster og omkostninger ved de HR-indsatser, I planlægger i din virksomhed.

Det lærer du

Vi arbejder med metoder til at etablere en række nøgletal for HR-funktionen, så det er lettere for dig og din ledelse at se, hvordan HR bidrager til bundlinjen. 

MØD UNDERVISEREN

Jens Halmø
Konsulent

Jens har 20 års erfaring med HR og ledelse som HR-praktiker og HR-partner i såvel offentlige som private danske og internationale virksomheder. Jens har varetaget en bred vifte af HR-kerneopgaver og –projekter med særligt fokus på Comp & Ben, stillingsvurdering, HR-jura, HR-politikker og –processer, rekruttering, ind- og udstationering samt HR-analyser. Jens er optaget af at skabe værdi for virksomhederne gennem en ana-lytisk, systematisk og praktisk anvendelig tilgang til opgaver og strategi. Jens har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.int.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere