Jobopslag

Salgschef – Energirådgivning

Dansk Energi Management & Esbensen

www.dem-esb.dk/

  • +45 8827 3300
  • kbh@dem-esb.dk
Se profil  
Stilling: Salgschef
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 04.10.2017
Søg job  

Komplekst løsningssalg – Udvikling af salgsprocesser – Reference til Adm. Direktør 

Kan du løfte det kommercielle aktivitetsniveau i en fagligt stærk rådgivervirksomhed inden for energirådgivning og være salgs-mentor for dine lederkolleger?

Dansk Energi Management og Esbensen A/S ønsker at udnytte et stort vækstpotentiale i den private sektor indenfor nybyggeri, renovering og energirenovering, og vi søger derfor en tung salgsorienteret profil til en nyoprettet stilling i Aarhus. 

Opbygning af kunderelationer og opfølgning på salgsindsatser
Som salgschef får du ansvaret for at drive salgsarbejdet ud fra den strategi, som du er med til at vedtage i ledergruppen. Med reference til den administrerende direktør vil du arbejde tæt sammen med vicedirektøren og de 4 markedsansvarlige på det danske marked. Mens du er den udfarende kraft, som skaber nye kunderelationer, så sørger dine markedsansvarlige kolleger for, at det faglige niveau i dialogen er markedets højeste. Din egen faglighed er imidlertid tilstrækkelig stærk til, at kunderne tager dig alvorligt, hvilket gør jer til et stærkt team.

Dine egne opgaver bliver primært at styre salgsprocesserne og skaffe nye kunderelationer. Du sikrer, at I får mulighed for at give tilbud, mens dine kolleger står inde for indholdet. Du følger op på kundedialoger og tilbud, og du overdrager nye ordrer til virksomhedens projektledere. Du koordinerer, evaluerer og justerer salgsindsatsen på tværs af organisationen, og du holder overblik over virksomhedens pipeline.

Stærk relationsskaber med teknisk forståelse
Vi forestiller os en ansøger, som har flere års erfaring med salg af tekniske serviceydelser, enten i rådgiver- eller byggebranchen eller industrien, og gerne inden for energirelaterede områder. Din baggrund kan være teknisk, idet du senere i din karriere har fået smag for at skabe kunderelationer og salg. Du kan også have en kommerciel baggrund, hvor din tekniske forståelse er opbygget gennem faglige dialoger med kunder og kolleger. Du har hidtil haft succes, og nu har du lyst til at bruge din erfaring til at løfte salgsniveauet i en fagligt stærk rådgivervirksomhed.

Som person drives du af at skabe relationer og salgsresultater, og dit intellektuelle niveau gør dig samtidigt i stand til at indgå i en dialog om komplekse rådgivningsydelser. Du vil fremad, og du har gennemslagskraft, men du er samtidigt en udpræget teamplayer som ”skubber” til dine kolleger på en inspirerende måde. Af natur er du uhøjtidelig, hvormed du trives i en flad organisation, hvor fagligheden er i højsædet. Du vil finde det motiverende og meningsfuldt at skabe forretningsmæssige resultater med energimæssig bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Stor indflydelse, kæmpe markedspotentiale, fagligt højt niveau
Med reference til direktøren får du her mulighed for at forløse et uudnyttet salgs- og markedspotentiale på det danske marked. Ledergruppen kalder på dine kompetencer, og du får en intern nøglerolle i at bidrage til en betydeligt mere salgsorienteret organisation. Din indsats vil således hurtigt kunne mærkes, og du vil samtidigt kunne skabe resultater på den lange bane. Selvom virksomheden er en entreprenant markedsleder med globale aktiviteter og et fagligt højt niveau, så er kulturen afslappet og uhøjtidelig.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Carsten Lund på 40 25 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Dansk Energi Management & Esbensen A/S (DEM-ESB) er en rådgivende ingeniørvirksomhed og konsulentvirksomhed, inden for energirådgivning, bæredygtighed, monitorering og evaluering. Virksomheden arbejder med energiprojekter i hele verden med opgaver for regeringer, udviklingsorganisationer og private aktører. Derudover tilbyder man i Danmark ydelser inden for rådgivning og planlægning af miljørigtigt og bæredygtigt byggeri, energirenovering, HVAC, indeklima, belysning og vedvarende energi. Virksomhedens kompetencer spænder dog over hele rådgivningsspektret i forbindelse med byggeri, og man udfører i nogle tilfælde også byggerier i totalentrepriser, hvor der antages underentreprenører til udførelsen. Virksomheden er en del af Danish Management Group, der ud over DEM-ESB omfatter andre virksomheder, som f.eks. Dansk Ejendoms Management og Danish Design Management (Kähler-keramik og restauranter). Se mere på: www.dem-esb.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aarhus
Reference: 1716.300
Virksomhed: Dansk Energi Management & Esbensen

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere