13.06.2017  |  Klima, miljø og energi

Scandic Aarhus City tildeles Scandic President’s Award Sustainability

Indhold fra partner Hvad er dette?

I marts blev Scandic President’s Awards uddelt i forbindelse med stor Management Conference i Stockholm. Scandic Aarhus City fik overrakt Awarden “Sustainable Hotel of the Year”. Hotellet har i flere år været kendt som et yderst bæredygtigt hotel, so

Sustainable Hotel of the Year Awarden uddeles hvert år til det hotel, som har drevet deres hotel på en usædvanlig måde. I år anerkendte Executive komiteen, Scandic Aarhus City. Både hoteldirektør og medarbejdere har vist enestående engagement og ambitioner i at skabe et hotel, som afspejler Scandics strategi.
Nina Carlslund, hoteldirektør Scandic Aarhus City tog imod Scandic President’s Award ”Sustainable Hotel of the Year

 • Tilbage i 1993 besluttede Scandic sig for at blive førende inden for bæredygtighed og drive udviklingen af bæredygtighed i hotelbranchen. Det var Scandic, som kom med ideen om at ”hæng dit håndklæde op, hvis du ønsker at bruge det igen” – en idé, som nu er standard i hotelbranchen i hele verden, udtaler Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.
 • I dag fører Scandic an på mange områder inden for bæredygtighed. Bæredygtighed er en del af Scandic’s værdier – et integreret element som Scandic’s medarbejdere manifesterer i driften hver eneste dag. Jeg er stolt over, at Scandic Aarhus City modtager denne flotte Award med fokus på bæredygtighed. Som virksomhed har vi en forpligtelse til at finde forretningsmodeller, som indebærer respekt for bæredygtighed, både når det gælder menneskerettigheder, god forretningsetik og ansvarlighed, fortsætter Jens Mathiesen.
 • I 2016 indstillede medarbejderne på hotellet, Scandic Aarhus City som bedste sted at arbejde, og blev i november sidste år kåret af 3F, som ”Årets Arbejdsplads 2016”. Det er blandt mange tiltag ét tydeligt bevis på, at både hoteldirektør og medarbejdere tager ansvar og sammen tager et ekstra skridt op af stigen, afslutter Jens Mathiesen.

Alle vinderne af Scandic President’s Awards blev offentliggjort i mandags på Scandics årlige Management Conference i Stockholm. De tildelte Awards er beregnet til at anerkende ledere og medarbejdere, der har gjort en ekstraordinær indsats i det foregående år. De er vigtige bærere af Scandics kultur og en inspiration til at tage det næste skridt, når det kommer til service, drift og personaleudvikling.

Ud over ”Sustainable Hotel of the Year”, blev der også uddelt Awards i følgende kategorier:

 • Hotel of the Year: Scandic Continental, Sweden
 • Sustainable Hotel of the Year: Scandic Aarhus City, Denmark
 • Guest Service of the Year: Scandic Kuopio, Finland
 • Team Member of the Year: Lise-Lotte Hartikainen, Scandic Rosendahl, Finland
 • Fighter of the Year: Henrik Ohlsson, General Manager, Scandic Segevång, Sweden
 • Commercial of the Year: Tine Birkeland, Director of Marketing, Norway
 • Support Function of the Year: Maud Samuelsson, Director Scandic Business School, Sweden
 • Special Achievement of the Year: Magnus Berglund, Accessibility Director


  For yderligere information kontakt venligst:
  Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark, tlf.: 3348 0455

Scandic is the market leader in Nordic hospitality with an network of almost 230 hotels with 42,000 rooms in seven countries and run by 14,000 team members. Scandic Friends is the biggest loyalty program in the Nordic hotel industry with 1.5 million members. Responsibility is a part of Scandic’s DNA and Scandic is the ‘best hotel brand’ in the Nordics (BDRC 2014).

Mere fra Scandic Hotels

Scandic Hotels

https://www.scandichotels.dk/

 • Østergade 10, DK-8000, Aarhus, Denmark

Scandic har siden 1994 haft en politik om bæredygtighed:”Ingen virksomhed kan undgå at tage ansvar for miljøet og fokusere på miljøspørgsmål. Derfor skal Scandic vise vejen ved kontinuerligt at arbejde for nedsat miljøbelastning og forbedringer af miljøet. Scandic skal aktivt bidrage til et bæredygtigt samfund.”Hotelkæden Scandic arbejder som mange andre virksomheder og organisationer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere