13.06.2017  |  Menneskerettigheder

Scandic Glostrup modtager årets erhvervspris 2017 for at bidrage til et stort socialt ansvar i forhold til mennesker

Indhold fra partner Hvad er dette?

Scandic Glostrup modtager årets erhvervspris 2017 af Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund, et erhvervsnetværk på Vestegnen. Brøndbys borgmester Kent Max Magelund overrakte prisen til Peter Kjerkegaard, hoteldirektør Sc

Scandic Glostrup modtager årets erhvervspris 2017 af Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund, et erhvervsnetværk på Vestegnen. Brøndbys borgmester Kent Max Magelund overrakte prisen til Peter Kjerkegaard, hoteldirektør Scandic Glostrup.

Scandic Glostrup blev indstillet til denne erhvervspris på baggrund af deres samarbejde med Jobcenter Brøndby. Hotellet har været meget aktive i forhold til at få et samarbejde etableret, så det kunne blive en win win for begge parter. Scandic har arbejdskraften og bistår med at aktivere kommunens ledige borgere. I forbindelse med et besøg hos Jobcentret, blev der fortalt om Scandic, og det at være ansat i virksomheden. Peter Kjerkegaard, hoteldirektør Scandic Glostrup, var sammen med hotellets House Keeping Manager hos Jobcentret, da de var på udkig efter en medarbejder til House Keeping afdelingen. Jobcentret har efterfølgende hjulpet Scandic med CV’s, og har ydermere hjulpet med at udvælge en morgenkok, der i dag er ansat hos Scandic.

  • Jeg vidste det først, da jeg blev kaldt op af borgmesteren, Kent Max Magelund. Min kollega havde sagt, at hun havde et kundebesøg, og at jeg var nødt til at tage med! Det kom helt bag på mig, da jeg blev kaldt op af borgmesteren, siger Peter Kjerkegaard, hoteldirektør Scandic Glostrup.
  • Borgmesteren begrundede blandt andet prisen med, at vores hotel tager et stort socialt ansvar i forhold til mennesker, der ellers har svært ved at finde indpas på arbejdsmarkedet. Det er en fantastisk pris, og jeg er pavestolt over, at vi gennem vores arbejde kan være med til at gøre en forskel for mennesker, der ellers kan have det svært. På hotellet har vi mange forskellige arbejdsopgaver der skal løses, og vi har derfor mulighed for at finde noget, der passer den enkelte. Vi har således netop fastansat en kvinde til køkkenet, hvor hun startede i en støtte stilling, men nu er blevet ansat på almindelige vilkår, afslutter Peter Kjerkegaard.
  • Vi er involveret i lokalsamfundet omkring alle vores hoteller i Scandic, uanset land. Sammen med vores vigtigste samarbejdspartnere i form af selskaber, organisationer og ægte entusiaster omkring os, arbejder vi på at skabe et godt samfund. Når Scandic Glostrup modtager en så fornem pris, året erhvervspris 2017, bekræfter det os i, at vi bidrager positivt, siger Anne Mette Pedersen, HR direktør Scandic Danmark.

For yderligere information kontakt venligst:
Anne Mette Pedersen, HR direktør Scandic Danmark, tlf.: +45 3348 0455
Peter Kjerkegaard, hoteldirektør Scandic Glostrup, tlf.: +45 4023 4301

Mere fra Scandic Hotels

Scandic Hotels

https://www.scandichotels.dk/

  • Østergade 10, DK-8000, Aarhus, Denmark

Scandic har siden 1994 haft en politik om bæredygtighed:”Ingen virksomhed kan undgå at tage ansvar for miljøet og fokusere på miljøspørgsmål. Derfor skal Scandic vise vejen ved kontinuerligt at arbejde for nedsat miljøbelastning og forbedringer af miljøet. Scandic skal aktivt bidrage til et bæredygtigt samfund.”Hotelkæden Scandic arbejder som mange andre virksomheder og organisationer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere