Jobopslag

Studentermedhjælpere til international investeringsfond

IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande

www.ifu.dk

 • ifu@ifu.dk
 • +45 33 63 75 00
 • Fredericiagade 27, 1310 København K
Se profil  
Stilling: Studentermedhjælpere
Ansættelses­forhold: 15-20 timer ugentligt
Ansøgnings­frist: 26.06.2017
Tiltrædelses­dato: 01.08.2017
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 14.06.2017
Søg job  

IFU søger netop nu en række studentermedhjælpere til vores investeringsteams og Sustainability Unit. Studentermedhjælperne bidrager til at gennemføre og monitorere kommercielle investeringer i selskaber i udviklingslande og vækstmarkeder i Afrika, Asien, Latinamerika og dele af Europa.

Ønsker du et udfordrende og udviklende studiejob, hvor der som led i ansættelsen er mulighed for at søge om et internship på 1-2 måneder ved et af IFU’s regionalkontorer i Asien, Afrika eller Latinamerika? Så søg en af nedenstående stillinger.

Opgaverne i vores investeringsteams:

 • Assistere med indledende projektvurderinger, generel research og analyse, samt udarbejdelse af skriftlige oplæg på engelsk.
 • Analysere regnskaber og assistere med finansiel analyse og forecasts samt gennemføre budgetsimuleringer i excel-baseret model.
 • Opdatere IFU’s projektdatabase.
 • Forberede materiale og præsentationer til møder med potentielle og eksisterende partnere.

Opgaverne i Sustainability Unit:

 • Assistere med analyser og country risk assessment til brug for sustainability due diligence af potentielle investeringer
 • Indhentning af sustainability-rapportering og information om klienter og partnere og fra projektselskaberne
 • Indrapportering af nøgletal til IFU’s projektdatabase
 • Bidrage til opdatering og udvikling af interne sustainability-værktøjer

Climate
I udviklingslande og vækstmarkeder er der stor efterspørgsel på klimavenlig energi og klimarelaterede projekter, der kan reducere CO2-udslip og bidrage til øget vækst og beskæftigelse. Klimainvesteringsteamet foretager i samarbejde med de respektive regionale teams investeringer på tværs af alle regioner.

For yderligere information, kontakt Reik H. Müller, Vice President Climate, på rhm@ifu.dk eller tlf.nr. 41 38 12 17.

Agribusiness
Agribusiness-teamet foretager i samarbejde med de respektive regionale teams investeringer på tværs af alle regioner med det formål at forbedre produktion, distribution og salg af fødevarer i udviklingslandene. Der investeres i projekter i hele værdikæden fra jord til bord, hvor der indgår danske kommercielle interesser - og dermed skabes øget salg af dansk teknologi og know-how.

For yderligere information, kontakt Max Kruse, Vice President Agribusiness, på mk@ifu.dk eller tlf.nr. 22 68 75 43.

South Asia
South Asia-teamet foretager investeringer og er ansvarlige for IFU’s portefølje af projektselskaber i Indien, Thailand, Vietnam, Sri Lanka, Cambodia, Laos, Myanmar, Bangladesh, Malaysia, Indonesien og Filippinerne. Sammen med danske virksomheder har IFU gennemført mere end 100 investeringer i regionen og har aktuelt en aktiv portefølje på godt 50 selskaber.

For yderligere information, kontakt Ole Johansson, Investment Director, på osj@ifu.dk eller 61 63 10 36

Latin America - ¿Hablas español?: : Hasta pronto
Teamet foretager investeringer og er ansvarlige for IFU’s portefølje af projektselskaber i Latinamerika. Sammen med danske virksomheder har IFU gennemført mere end 120 investeringer i regionen og har aktuelt en aktiv portefølje på godt 20 selskaber. For yderligere information, kontakt Henrik Jepsen, Investment Director, på hj@ifu.dk eller tlf.nr. 22 68 75 10

Sustainability & SME (Studentermedhjælperen arbejder for begge teams). Sustainability Unit arbejder med alle IFU’s potentielle investeringer og den aktive projektportefølje. Fokus er på overholdelse af IFU’s sustainability policy, gennemførelse af sustainability due diligence, Environmental Social Impact Assessment og sustainability rapportering fra IFU’s porteføljevirksomheder.

SME-teamet bistår danske små og mellemstore virksomheder i deres forberedelse og implementering af projekter i udviklingslande. Fokus er på at minimere de risici, der er ved at investere i et emerging market sammen med IFU som dansk SME. Opgaverne løses i samarbejde med IFU’s investeringsteams.

For yderligere information, kontakt hhv. Andreas Buhl, Head of Sustainability and Corporate Governance, på abb@ifu.dk eller 20 66 79 64 og Ib Albertsen, Investment Director SME, på iba@ifu.dk eller tlf.nr. 22 68 75 49.

Vi leder efter nye kolleger, der er:

 • På vej til at blive bachelor med planer om at læse til kandidat inden for økonomi eller finansiering og har minimum 2 år tilbage af studierne.
 • Er en god analytiker og har kendskab til finansiel modellering samt værdisætning.
 • Har godt kendskab til Office-pakken, herunder er ’superbruger’ af Excel og PowerPoint
 • Taler, skriver og læser engelsk på forretningsniveau.
 • For studenterstillingen i Latinamerika-teamet er et godt kendskab til enten spansk eller portugisisk et krav.
 • Er selvkørende og anvender sund fornuft i opgaveløsningen, er udadvendt og sætter en ære i at overholde aftalte tidsfrister.

Ansættelsen
Arbejdstiden er 15-20 timer ugentligt med fleksibel arbejdsplan, hvor der kan tages højde for eksamensperioder. Lønnen er overenskomstbestemt, og arbejdsstedet er Fredericiagade 27, København K.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er mandag den 26. juni 2017 kl. 09.00. Angiv i ansøgningen hvad din særlige interesse eller forudsætning er for at arbejde i lige netop det team, du søger.

Ansøgning inkl. CV og karakterudskrift sendes til: job@ifu.dk (Mærk din mail: Studentermedhjælper [det team du søger].


IFU – The Danish Investment Fund for Developing Countries provides risk capital and advice to companies wishing to set up business in Africa, Asia, Latin America and parts of Europe. Investments are made on commercial terms in the form of equity and loans. The purpose is to promote economic and social development in the investment countries.
IFU acts as fund manager for the Danish Climate Investment Fund, the Danish Agribusiness Fund and IFU Investments Partner, among others.
IFU’s head office is located in Copenhagen, and we have regional offices in China, India, Singapore, South Africa, Kenya, Ghana, Nigeria, Colombia and Ukraine. For more information, see www.ifu.dk

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere