Svanemærket

Klima, miljø og energi

Svanen er landet i Aalborg

DFD's vaskeri i Aalborg har fået Svanemærket. Dermed har alle vaskerier inden for området Velfærd & Sundhed det anerkendte miljømærke. Det er en del af en målrettet indsats om at minimere vores aftryk på naturens ressourcer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Svanemærkede byggerier

Et svanemærket byggeri er både et godt valg for miljøet og for de mennesker, der skal bo eller opholde sig i bygningen.

Indhold fra partner

Kommunikation

Det danske fashionbrand Pieszak og Bureau Veritas HSE i stærkt samarbejde – Første danske svanemærkede jeans er på gaden

Det danske brand Pieszak kunne for kort tid siden fortælle, at de som Danmarks første producent af jeans er blevet tildelt Svanemærket. Dette eftertragtede nordiske miljømærke gives til produkter, der blandt andet overholder strenge krav til kemikalieforbrug, spildevandsrensning samt til arbejdsforholdene i produktionen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

ENDNU ET DFD-VASKERI MODTAGER SVANEMÆRKET

​DFD's vaskeri på Maglemervej i Maribo modtog den 11. juli Svanmærket. Det er resultatet af en målrettet indsats om at drive en ansvarlig forretning med mindst mulig aftryk på miljøet. Vores stærke miljøfokus afspejler sig i, at otte af vores vaskerier nu er svanemærkede.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere