Sverige

Klima, miljø og energi

The Swedish Research Institute partners with EIT Climate-KIC

Climate-KIC has partnered with The Swedish Research Institute (RISE) to strengthen its ability to work proactively with innovation. RISE works collaboratively to ensure Swedish business competitiveness internationally and to contribute to sustainability.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt udvekslingsprogram mellem Danmark, Sverige og Storbritannien for aktører i affalds- og ressourcesektoren

Over en periode på de næste fire år vil fem skandinavere hvert år få mulighed for at deltage i et udvekslingsprogram, der giver deltagerne mulighed for at besøge udvalgte kommuner og virksomheder inden for affalds- og ressourcesektoren i Storbritannien.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Sverige med i klimakoalition – Danmark mangler

Som det første land i Norden er Sverige gået med i den såkaldte Under 2 Coalition, der arbejder for at fremme ambitiøse klimatiltag, som kan begrænse de globale temperaturstigninger mest muligt. Danmark med i nordisk klimadeklaration.

Klima, miljø og energi

Sverige som verdens klimaduks: Klar med historisk klimareform

Den svenske regering har skrevet under på et forslag om en ny og ambitiøs klimapolitisk ramme for Sverige, der bl.a. skal gøre landet fri for fossile brændstoffer i år 2045.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere