07.02.2018  |  Klima, miljø og energi

Troldtekt® i det DGNB-certificerede byggeri

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sådan bidrager Troldtekt til certificering af bæredygtige bygninger.

En DGNB-certificering dokumenterer bredt, hvor bæredygtig en bygning er. Med DGNB som værktøj kan bygherrer og rådgivere beregne, hvad forskellige beslutninger betyder for blandt andet miljø, totaløkonomi og sociale forhold i bygningen.

I samarbejde med Rambøll har Troldtekt A/S udarbejdet opdateret dokumentation om Troldtekt akustikpladers bidrag til en DGNB-certificering. Dokumentationen viser, at Troldtekt kan bidrage med point til kriterier, der udgør 52,7 procent af en samlet DGNB-certificering.

Rambøll har desuden udarbejdet rapporter og tilhørende dokumentationspakker, der gør det overskueligt for auditors at vurdere Troldtekt produkters specifikke bidrag til de forskellige DGNB-kriterier.

Læs mere i brochuren "Troldtekt i det DGNB-certificerede byggeri" eller på troldtekt.dk.

Mere fra Troldtekt A/S

Troldtekt A/S

http://www.troldtekt.dk/

Troldtekt A/S har eksisteret siden 1855, og er i dag et af de ældste nulevende aktieselskaber i Danmark.I 1935 gik Troldtekt fra at være byggematerialegrossist til også at være byggematerialeproducent. I den lille by, Troldhede, i det vestlige Jylland startede Troldtekt en fabrik med produktion af træbaserede pladematerialer. Hovedproduktet var - dengang som nu - Troldtekt akustik, der i al sin en…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere