Udvikling

Klima, miljø og energi

Datacentre skal være en del af den grønne omstilling

Datacentrenes indtog i Danmark skal være en del af løsningen og fremdriften af grøn energi, lød det fra flere sider, da Dansk Fjernvarme indbød til debat på Folkemødet på Bornholm.

Samfund

Rapport: SDG’erne kan skabe forretning for mindst 80 billioner om året

Opfyldelsen af FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling er en forretningsmulighed i størrelsesordenen 80.000 mia. kr. om året, fastslår ny rapport. Men virksomhederne skal gå helhjertet ind i arbejdet, og der skal en kritisk mængde med om bord, før en succes er realistisk.

Samfund

Finansiel støtte til socialøkonomiske virksomheder

11 socialøkonomiske projekter har gjort en betydelig indsats for at få udsatte ind på arbejdsmarkedet - derfor modtager de nu finansiel støtte til bl.a. at udvikle innovative løsninger til forretningsmæssige udfordringer.

Klima, miljø og energi

Deutsche Post udvikler elektrisk bil

Hos Deutsche Post har man haft en ambition om at mindske sine varevognes forurening uden at gå på kompromis med leveringskvaliteten. Det har resulteret i en stigende efterspørgsel på virksomhedens nye satsning; en egenudviklet leveringselbil.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere