11.11.2016 | Navnenyt

Ulrik Hjorth-Andersen er ny salgschef for partnerskaber

CSR.dk har ansat Ulrik Hjorth-Andersen som ny salgschef for partnerskaber.

I den nyoprettede stilling skal han medvirke til at skabe værdifulde, målbare og langvarige relationer mellem partnere og deres kunder. Det skal blandt andet ske i kraft af brugerdrevet indhold via CSR.dk.

”CSR.dk er et stærkt medie, og jeg glæder mig til at hjælpe vores partnere med at skabe relevant og værdiskabende indhold, der både tiltrækker og engagerer partnernes målgrupper”, siger han.

Partnerrådgivning
Et af de områder, som Ulrik Hjorth-Andersen skal stå i spidsen for, er content marketing, hvor han skal rådgive partnerne om både planlægning og formidling af deres budskaber:  

”Mange partnere har gode historier, men de får dem ikke fortalt, fordi de måske ikke lige har ressourcerne til det. Det kan vi hjælpe med”, siger han og fortsætter:   

”Min vigtigste opgave bliver fremadrettet at skabe merværdi for partnerne gennem udvikling af CSR.dk’s markedsledende digitale platform”.

Ulrik Hjorth-Andersen er uddannet bibliotekar og har ti års erfaring med digitale løsninger på forskellige platforme. Han har tidligere arbejdet med abonnementer, onlinesalg og partnerskaber i diverse forlagsvirksomheder, blandt andre MediaXpress, Information, Trustpilot samt Byggeinformation, det nuværende Byggefakta.

Kontaktoplysninger:

uha@horisontgruppen.dk

+45 2025 7632

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere