Event

Water Expo China 2016 var en succes

Dimex Aps

www.dimex.dk

  • dimex@dimex.dk
  • 39401122
  • Staktoften 20, 2950 Vedbæk
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 14.11.2017
Start tidspunkt: 08:00
Sted: Beijing, Kina
Tilmeld  

Med mere end 14.000 besøgende havde mulighed for at stifte bekendtskab med Kinas ambitiøse planer for vandrelaterede infrastrukturplaner.

Optimal udnyttelse af vandressourcer

Mere end 150 udstillere fra hele verden viste deres produkter og services på Water Expo China i Beijing i november. Fornuftig udnyttelse af vandressourcer har højeste prioritet i Kina, og virksomheder og besøgende fra hele verden var samlede for at vise og lære alt om den nyeste teknologiske udvikling gennem et utal af seminarer og workshops. Emnerne spændte vidt lige fra spildevandsbehandling, bygning af dæmninger, vandbesparelsesprogrammer til kloakering og spildevandsrensning.

På standene var der mulighed for at blive bekendt med de sidste nye teknologier og services og ikke mindst få kontakt til de kinesiske myndigheder med ansvaret for gennemførsel af de storstilede planer for fornuftig brug af de kostbare vandressourcer.

Næste gang der er mulighed for at vise sine produkter og services på Water Expo China er i november 2017, hvor der arbejdes med at etablere en europæisk fællesstand.

Tags: Dimex Aps

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere