Event

Årets CSR-konference 2020 #CSRdag2020

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

  • csr@DANSKERHVERV.DK
  • 3374 6000
  • BØRSEN, 1217 KØBENHAVN K
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 26.10.2020
Start tidspunkt: 12:30
Sted: Hos dig selv (live streaming)
Tilmeld  

Førerposition i en ekstraordinær tid. På årets CSR-konference debatterer vi ’best-in-class’, og hvad der er den bedste opskrift på bæredygtighed og ansvarlighed i en ekstraordinær tid.

Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer står bag konferencen #CSRdag2020.

Danmark har vakt international opsigt med et ambitiøst mål for reduktion af vores nationale CO2-udledning, og flere danske virksomheder er udpeget blandt verdens førende inden for bæredygtighed. Samtidig befinder vi os i en global sundhedskrise, som har rystet verden.

Hvordan holder vi momentum med bæredygtig forretningsudvikling i en svær tid, som samtidig er årtiet for indfrielsen af FN’s 17 verdensmål og regeringens klimamålsætning? Og vil krisen åbne for en ny grøn og bæredygtig genstart?

Med kun 10 år tilbage til at levere på verdensmål og klimamål er vi trådt ind i et årti, hvor dokumentation af effekt og performance er helt centralt for virksomhedernes arbejde med bæredygtighed. Samtidig har coronakrisen trukket verdensøkonomien i retning af lavkonjunktur med konkurser og afskedigelser til følge.

Alligevel er det nu mere end nogensinde vigtigt at tackle globale trusler mod bl.a. klima, økosystemer og dyreliv, som en buffer mod fremtidige pandemier og de afledte konsekvenser verden over.

Men hvordan omsættes de store visioner til løsninger, der både virker i hverdagen og batter på sigt? Vær med når Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer igen sætter virksomheder, politikere og organisationer i stævne i den gamle Børssal til debat om innovation, forskning, diversitet, sundhed og selvglæde, og om der følger et særligt ansvar med, hvis man vil tjene de grønneste penge i verden.

Dagen afsluttes traditionen tro med en kåring af de virksomheder, der har udarbejdet de bedste rapporter inden for samfundsansvar og uddelingen af CSR Prisen 2020.

Grundet covid-19 har vi færre fysiske pladser til rådighed, og vi har i stedet gjort det muligt for dig at følge med via live streaming. Af samme årsag har vi valgt udelukkende at køre ét fagligt spor fra hovedscenen, og du vil derfor ikke gå glip af de gode diskussioner i de vanlige break-out sessioner. 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere