12.07.2022  |  Klima, miljø og energi

Årskonference: Bæredygtige indkøb i en global krisetid

Indhold fra partner Hvad er dette?

Forum og POGIs årskonference om grønt forbrug i praksis: Brug mindre, bedre og længere

Årskonference om grønt forbrug i praksis: Brug mindre, bedre og længere

Behovet for at omstille til cirkulær økonomi er mere påtrængende end nogensinde: Klima og miljø er under vedvarende pres fra vores forbrug, og samtidig har internationale kriser de senere år vist os, hvor afhængigt og sårbart vores samfund er i krisetider, når der er nedbrud i de globale forsyningskæder. Vi skal kort sagt forbruge mindre og forlænge produkternes levetid ved at reparere og genbruge mere, så ressourcerne holdes i omløb længere.

Hvilken rolle spiller du i den sammenhæng som offentlig eller privat indkøber? Hvilke redskaber har du at gøre godt med? Og hvad er der på vej? Det går vi i dybden med på Forums og POGI’s årskonference 2022.

Den helt store spænding bliver udløst, når vi kårer den grønne og bæredygtige forgangsindkøber med prisen Verdens Bedste Indkøber 2022.

Som altid er årskonferencen en kærkommen lejlighed for at mødes og dele erfaringer med dine kollegaer.

Se program og tilmeld dig her 
*Programmet offentliggøres efter sommerferien

Mere fra Forum for Bæredygtige Indkøb

Forum for Bæredygtige Indkøb

www.ansvarligeindkob.dk

  • ansvarligeindkob@mst.dk
  • 72544000
  • Sekretariat for Grønne Indkøb v/Miljøstyrelsen, Tolderlundsvej 5, DK5000 Odense C

Forum for Bæredygtige Indkøb blev nedsat som et initiativ under Miljøministeriet i oktober 2010. Forum arbejder for at fremme miljøbevidste og ansvarlige indkøb af varer og tjenesteydelser blandt professionelle indkøbere i både offentlige og private virksomheder. Det sker blandt andet ved at dele og formidle viden, skabe netværk, udvikle v…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere