14.01.2021  |  Samfund

1 kr. pr. solgt DFD upcy-mundbind til SOS Børnebyerne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det har resulteret i en donation på 90.000 kr. til SOS Børnebyerne. Bidraget er med til at gøre en stor forskel for udsatte og forældreløse børn og unge. Med donationen er DFD med til at tage et ansvar og omfavne mangfoldigheden i Danmark og ude i verden.

Donationen på 90.000 kr. bliver brugt der, hvor behovet er størst. Donationen kan som eksempel gøre det muligt at give skolelegater til syv unge, som er en del af ungdomesprogrammet i SOS Børnebyen Hargeisa i Somaliland.

Somaliland har brug for stærke, selvstændigt tænkende unge mennesker, der er i stand til at træffe beslutninger og skabe forandringer i deres eget og andres liv. I ungdomsprogrammet får de unge, ud over solelegater, støtte til personlig udvikling, og de får alle de værktøjer, som skal til for at skabe et godt liv og være med til at sprede positive ringe i vandet i deres lokalsamfund. 

Social ansvar og mangfoldighed 
DFD tager et socialt ansvar og omfavner mangfoldighed både i Danmark og ude i verden. Ved at støtte SOS Børnebyernes internationale arbejde er DFD med til at skabe en bæredygtig fremtid for udsatte børn og unge, bl.a. ved at være med til at sikre dem en uddannelse.

Donationen støtter dermed også en bæredygtig udvikling i tråd med FN's Verdensmål.  

VIDEO: Caroline er det stærkeste bevis på, at det nytter at støtte

Læs mere om mundbindene fra DFD upcy, der har været med til at sikre donationen. 

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i DFD arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere