Event

10 år med retningslinjer for menneskerettigheder og erhverv -Fra princip til praksis for danske virksomheder

Global Compact Network Denmark

www.globalcompact.dk

  • info@globalcompact.dk
  • 88 61 82 00
  • Vesterbrogade 1E, 1620 København V
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 14.06.2021
Start tidspunkt: 14:00
Sted: DI, H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V
Tilmeld  

FN’s Retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhvervsliv blev vedtaget for 10 år siden. Men hvordan omsætter danske virksomheder retningslinjerne fra princip til praksis?

10-året for FN’s Principper for Menneskerettigheder og Erhvervsliv er en vigtig milepæl, og en oplagt lejlighed til at diskutere, hvor langt vi er nået, og hvordan vi som virksomheder kommer endnu bedre på vej og bruger principperne i praksis. Samtidig løfter vi sløret for den danske oversættelse af FN’s Principper for Menneskerettigheder og Erhvervsliv. Det bliver en stor dag! Sæt derfor kryds i kalenderen den 14. juni kl. 14.00-16.30.

Konferencen afholdes i samarbejde med Dansk Industri, Erhvervsstyrelsen og Dansk Institut for Menneskerettigheder, og gennemføres som et hybrid event med 100 fysiske pladser og parallel live streaming, så det også er muligt at deltage hjemmefra. 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere