10 mest læste i første halvdel af 2020

Her er de artikler, som blev læst af flest i de første seks måneder af 2020. Måske var der nogle, du gik glip af?

Samfund

Hollandsk storby iværksætter omstilling til doughnut-økonomien

Amsterdam har netop vedtaget en økonomisk omstillingsplan, der fokuserer på cirkulære principper, social ansvarlighed og bæredygtighed - inspireret af model for en ny måde at tænke og måle samfundsøkonomi.

0 kommentarer

Kommunikation

Forbrugere er trætte af bæredygtighedsbudskaber

Den årlige konkurrence om titlen som Danmarks mest bæredygtige brand er netop overstået. Resultatet tyder på træthed og skepsis hos forbrugerne.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Er corona-krisen enden på bæredygtighed?

For en tid er verden som vi kender den sat på pause som konsekvens af corona-virussen. Der vil være dem, der mener, at corona-krisen er den helt store test på, om bæredygtighed er noget, virksomhederne mener alvorligt. Men måske har svaret flere nuancer?

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

5 grunde til, at Verdensmålene er relevante for enhver virksomhed

Hvordan kan Verdensmålene være relevante for alle virksomheder? Her får du de 5 væsentligste fordele ved at bruge Verdensmålene aktivt og skabe en bæredygtig forretning!

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Cirkulær økonomi skal være et strategisk ledelsesværktøj

En kommende ledelsesstandard for cirkulær økonomi skal give virksomheder værktøjer til at integrere cirkulær økonomi i deres strategi. De indledende spadestik er allerede taget og danske virksomheder har god mulighed for at få indflydelse på standarden.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Mærsk lukker afdeling og afskediger CSR-chef

Mærsk-topchefen Søren Skous beslutning om at nedlægge bæredygtighedsafdelingen og samtidig afskedige direktør for bæredygtighed Annette Stube vækker opsigt i CSR-miljøet. Det skriver Børsen.dk.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere