07.10.2011  |  Klima, miljø og energi

1100 vil til Building Green

Emner som Energioptimering, Skybrud og klimatilpasning, Cradle to Cradle, Grøn Innovation i Arkitektur og Bæredygtigt byggeri i globalt perspektiv har appeleret til mere end 1000 mennesker, som har meldt deres ankomst til den gratis konference i København.

Fagmessen for energieffektive bygninger, Building Green, som afvikles i Forum i København i 12.-13. oktober ser ud til at blive lidt af et tilløbsstykke. 1100 har tilmeldt sig den todages konference, hvor de mange aktører har fokus på bæredygtigt byggeri.

En mindre programændring består i at EU-kommissær Connie Hedegaard går på en anelse senere end programsat om torsdagen. Det bliver klokken 15, og hun vil således være afsluttede indlægsholder.

I den lettere del af programmet informerer arrangørerne om, at der løbende bliver trukket lod om en tur i en Tesla elbil, og at Københavns kommune inviterer på smoothies på deres stand umiddelbart efter åbningsindlægget fra Teknik –og miljøborgmester Ayfer Baykal.

Messen er arrangeret af mediehuset Ingeniøren og en lang række samarbejdspartnere blandt andet Green Building Council Denmark, Rambøll, Licitationen, DSB og Go'Energi. Via aftalen med DSB er det muligt for konferencedeltagere at få rabat på rejsen til og fra konferencen.

Mere fra Ulla

Ulla Bechsgaard

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere