Event

360 grader prisen - Pitch og vind

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

  • csr@DANSKERHVERV.DK
  • 3374 6000
  • BØRSEN, 1217 KØBENHAVN K
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 10.09.2019
Start tidspunkt: Kl. 13-17
Sted: Børsen i København
Tilmeld  

Er du iværksætter, arbejder du for en innovativ og bæredygtig virksomhed, eller har du bare en god idé, der kan fremme en bæredygtig samfundsudvikling i eller udenfor Danmark?

https://challenges.dk/da/challenge/360-grader-prisen-2018

Drømmer du om at få adgang til et 45 minutters møde med rådgivere og investorer inden for dansk impact iværksætteri og -forretning?

Så er det nu du skal sende os din løsning og få mulighed for at pitche live foran en professionel jury og et engageret publikum.

De tre bedste løsninger inden for kategorierne startup, etableret virksomhed og græsrod præmieres hver med et beløb på 10.000 kr. og med et skræddersyet advisory- og investormøde.

Hvad er 360 grader prisen?
360 grader prisen har siden 2017 hyldet de startups og etablerede virksomheder, der arbejder succesfuldt i krydsfeltet imellem innovation, ny teknologi og bæredygtighed og bidrager til FN's Verdensmål. Som noget nyt i 2019 har vi skabt en græsrodspris til unge med en god idé, der endnu ikke er kommercialiseret.

Prisuddelingen foregår den 10. september 2019 fra kl. 13 på Børsen i København og arrangeres af Dansk Erhverv, Dansk Initiativ for Etisk Handel, Erhvervsstyrelsen og Green Network.

Sådan kommer du i betragtning til prisen
Upload din nominering på www.challenges.dk senest den 1. august 2019, det tager kun få minutter.


 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere