11.06.2020  |  Strategi & ledelse

67 virksomheder bliver vurderet til CSR Prisen 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med CSR Prisen 2020 hylder FSR - danske revisorer de bedste rapporter om samfundsansvar, bæredygtighed og klima blandt store danske virksomheder. I år står konkurrencen om at vinde mellem 67 virksomheder.

FSR - danske revisorer nominerer og uddeler priser til børsnoterede og unoterede virksomheder og har i år opfordret store virksomheder til at indstille deres seneste rapport og være med i konkurrencen om CSR Prisen 2020. Vi havde på forhånd udvalgt 50 store virksomheder og derudover har 17 virksomheder indstillet deres rapport.

Vi glæder os over at der i alt er 67 rapporter til vurdering, hvoraf 30 er børsnoterede virksomheder og 37 er unoterede. I de kommende uger bliver alle rapporterne gennemgået ud fra en indledende screening op imod de tre vurderingskriterier. De rapporter, der scorer højest, går videre til en arbejdsgruppe under FSR – danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar og Bæredygtighed forud for at de bedste går til dommerpanelet.

Se listen med de 67 virksomheder her

Læs mere om processen for vurdering og årets kriterier i publikationen Lancering af CSR Prisen 2020 her

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere