Event

Aalborg 2024 bliver fyldt af bæredygtighed - og du er inviteret!

Aalborg Kommune

www.aalborg.dk/om-kommunen/baeredygtig-kommune/

  • baeredygtighed@aalborg.dk
  • +45 2520 2172
  • Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 28.09.2023
Start tidspunkt: 13:30
Sted: Online
Tilmeld  

Aalborg Kommune er vært for den 10. europæiske Bæredygtighedskonference for byer og lokalsamfund i 2024. Samtidig vil der være lokale aktiviteter i form af en Bæredygtighedsfestival og meget andet. Kom til online infomøde og hør om det hele.

Vi glæder os til oktober 2024, hvor en stor international bæredygtigheds-konference kommer til Aalborg i Kongres- og Kulturcenteret (AKKC). Imens vil vi fylde Kildeparken ved siden af AKKC med lækre lokale og nationale bæredygtige initiativer - og alle kan være med!

Historien bag konferencen
Det er tredje gang, at Aalborg er vært for konferencen, og begge de foregående gange har konferencen været succesfulde og affødt vigtige dokumenter (hhv. Aalborg Charter (1994) og Aalborg Commitments (2004)), som har været med til at skabe og understøtte Aalborg Kommunes og Nordjyllands renomme som bæredygtig forgangsby og region i Europa. Forhåbningen er, at vi også denne gang får skabt en succesfuld konference, der atter cementerer Aalborg og Danmarks status på det europæiske grønne landkort.

Den internationale konference og den lokale festival samles under titlen "Aalborg 2024" og vil blive afholdt fra d. 1.-5. oktober 2024. 

De lokale aktiviteter vil blive inddelt i følgende emner:

  • Kommunernes Klimadag
  • Børn & Unges Klimamøde
  • Klimafest
  • Bæredygtighedsfestival
  • Klimarejsen (åbent hus arrangementer)

 

Online infomøde - kom og vær med!

Vi vil gerne vise alt det frem vi kan lokalt og nationalt. Derfor er alle velkomne til at byde ind hvad enten det er oplæg for kommuner eller en stand til et Bæredygtighedsmarked. Der er mange muligheder!

Infomødet afholdes online d. 28. september 2023.

Læs mere og tilmeld dig infomødet!
 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere