10.07.2018 | Navnenyt

Advokat Thomas Trier Hansen bliver nyt sagkyndigt medlem af MKI

Erhvervsminister Rasmus Jarlov har udpeget Thomas Trier Hansen til nyt sagkyndigt medlem af Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd (MKI).

Thomas Trier Hansen er advokat med speciale i bl.a. menneskerettigheder og CSR og rådgiver både danske og udenlandske virksomheder i, hvordan de kan arbejde med at respektere menneskerettighederne. Thomas Trier Hansen har desuden erfaring som dommeren ved Retten i Grønland og som konstitueret dommer ved Østre Landsret.

Thomas Trier Hansen overtager opgaven som sagkyndigt medlem efter Linda Nielsen, Professor., dr. jur. Københavns Universitet, der i juni 2018 blev udpeget til formand for institutionen.

Thomas Trier Hansen udtaler i den forbindelse:

”Jeg ser frem til at være en del af MKI og bidrage til, at MKI også i fremtiden vil kunne sikre, at virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder lever op til kravene for ansvarlig virksomhedsadfærd”.

Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd behandler sager om overtrædelser af OECD’s retningslinjer for multinationale virksomheder. Institutionen er OECD's kontaktpunkt i Danmark og skal udbrede kendskabet til retningslinjerne.

Mere fra Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd

Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd

http://virksomhedsadfaerd.dk

Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd er det danske nationale kontaktpunkt (NCP) for OECD´s retningslinjer for multinationale virksomheder. Institutionen behandler sager om, hvorvidt danske virksomheder, offentlige myndigheder og civilsamfundsorganisationer handler i overensstemmelse med de principper, som er indeholdt i retningslinjerne.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere