Event

Affald 2018 - Styr på værdierne

Dansk Affaldsforening

www.danskaffaldsforening.dk

  • mail@danskaffaldsforening.dk
  • +45 72 31 20 70
  • Vester Farimagsgade 1, 5., 1606 København V
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 22.03.2018
Start tidspunkt: 9:15
Sted: Kystvejens Konferencecenter, Grenaa
Tilmeld  

Affald 2018 er Dansk Affaldsforenings konference og årsmøde. Her på bagkant sætter vi fokus på de næste fire års udfordringer på affaldsområdet, og vi skal derudover vælge ny bestyrelse.

Både forsyningsminister, Lars Chr. Lilleholt, og miljøminister, Esben Lunde Larsen, deltager på årsmødet

Vi har i Danmark udviklet en effektiv affaldsinfrastruktur - bygget på demokratisk ejerskab og lokal medbestemmelse. Det er en værdi i sig selv, men giver også værdi for borgerne i form af høj service, et bedre miljø og lokale arbejdspladser.

Men ikke alt, der glimter, er af guld. Vores affald rummer store miljømæssige potentialer, men det er dyrt at realisere dem. Når kommunerne investerer i udviklingen af den cirkulære økonomi, investerer de på borgernes vegne og i fremtiden. Det skal komme hele samfundet til gavn.

I en tid, hvor sektorens opgaver og mål er under forandring, og hvor kommunernes rolle er til debat, skal vi holde styr på affaldet og på de værdier, der tabes og skabes på vejen fra virksomheders produktion til borgernes affaldsspand - og tilbage igen.

På Affald 2018 ser vi nærmere på de udfordringer og muligheder, affaldssektoren står overfor i de kommende år, og som de nyvalgte politikere i affaldsselskaberne skal arbejde med.

Velkommen til.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere