Event

Affald - Webinar om cirkulær økonomi i kommuner

Green Moves

greenmoves.dk/

  • info@greenmoves.dk
  • +45 2976 4593
  • Tobaksgården 3, 8700 Horsens, Danmark
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 07.12.2018
Start tidspunkt: 8.30
Sted: Online
Tilmeld  

AFLYST PGA FOR FÅ TILMELDINGER - LAD OS HØRE HVIS DU ER INTERESSERET I AT DET SÆTTES OP IGEN Webinaret sætter fokus på den nationale affaldsplan, der er under udarbejdelse, og de konsekvenser vi p.t. kan se, planen har for kommunerne.

 

Webinaret sætter fokus på den nationale affaldsplan, der er under udarbejdelse, og de konsekvenser vi p.t. kan se, planen har for kommunerne.

Vi kommer ind på, hvordan kommunen kan samarbejde med virksomheder om nyttiggørelse af affaldet, og vi viser en række inspirerende eksempler.

Webinaret, der udbydes i regi af Ferskvandscentrets Kursus, er det tredje i en serie på 4 webinarer målrettet kommuner. Hvert webinar sendes live en eller to gange, så deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål. Webinaret om affald holdes første gang d. 7. december 2018 kl. 8.30 - 9.30 og anden gang d. 11. december kl. 12.30 - 13.30.

Tilmelding sker kommunevist, og der kan deltage op til 5 medarbejdere pr. live webinar. Webinarerne optages, så de efterfølgende er frit tilgængelige for alle kommunens medarbejdere.

I løbet af webinaret drøftes kommunens rolle, de konkrete opgaver, konkrete eksempler, udfordringer, muligheder og faldgruber, samt eventuelle rapporter og analyser.

Indledningsvist gives en ganske kort introduktion til begrebet ”cirkulær økonomi” så alle kan deltage uanset forudsætninger.

Målgruppe

Webinarerne om cirkulær økonomi er målrettet alle, der ønsker at blive klogere på cirkulær økonomi, uanset om du arbejder i teknisk forvaltning, i kommunens indkøbsfunktion eller med erhvervsudvikling - eller noget helt fjerde. Et grundprincip i cirkulær økonomi er, at det ofte folder sig ud på tværs af brancher og dermed på tværs af forvaltningerne. Derfor giver Ferskvandscentret med disse webinarer muligheden for, at flere medarbejdere kan deltage samtidigt for en beskeden pris. Samtidig gives mulighed for, at man kan gense webinaret ubegrænset antal gange, eller at ens kolleger også kan se webinaret.

Tags: Green Moves

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere