AgroTech – Institut for Jordbrugs- og FødevareInnovation

Klima, miljø og energi

Studerende kæmper for at reducere spild af frugt og grønt

17 studerende tager udfordringen op og mødes med branchen for at komme spild af frugt og grønt til livs.

Strategi & ledelse

AgroTech samler kræfterne i kampen mod madspild

Der er en bevægelse i gang i de danske storkøkkener. Målet er at bekæmpe madspild, for spild af mad er spild af penge. Imidlertid får køkkenerne ikke talt sammen og udvekslet erfaringer. Nu skaber AgroTech under navnet MadspildsNetværket et mødested, hvor det kan ske.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Arrangement om bæredygtige bygninger med naturmaterialer

Et bæredygtigt byggeri har tidligere blot været en bygning, som var så energieffektiv som muligt, og man kiggede derfor ikke så meget på hvor materialerne kom fra. Men i takt med at der er kommet større fokus på bygningens totale klimapåvirkning, som også inkluderer frembringelsen af de materialer der bliver brugt, har biobaserede byggematerialer vundet frem.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bedre livskvalitet gennem bæredygtig adfærd

Vil det påvirke os som mennesker, hvis den virksomhed vi arbejder for har en bæredygtig adfærd? Vil det forbedre vores livskvalitet og gøre os mere tilfredse både i vores private liv og i vores arbejdsliv? Det mener Lisa Maj Jensen fra Psykologhuset, og hun har derfor i samarbejde med AgroTech sat sig for at dokumentere sin analyse.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere