Amazon

Strategi & ledelse

Amazon under anklage for brud på konkurrencereglerne

Margrethe Vestager gør klar til at åbne en sag imod Amazon for at afgøre, om gigantplatformen misbruger sin position på markedet.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Amazon opretter klimafond på to milliarder dollars

Amazon opretter en klimafond på to milliarder dollars for at investere i virksomheder, der skaber produkter, tjenester og teknologier, som har til formål at afkarbonisere økonomien og beskytte planeten.

0 kommentarer

Medarbejder

Hvordan behandler Amazon egentlig sine ansatte under coronakrisen?

De mange medarbejdere ’på gulvet’ hos onlinegiganten Amazon bliver i disse uger hyldet som helte, der holder distributionen i gang, specielt i USA. Men samtidig er selskabet under beskydning for ikke at passe ordentlig på dem. 60 Minutes har undersøgt sagen.

0 kommentarer

Menneskerettigheder

Rapport linker bl.a. Bestseller og H&M til tvangsarbejde i Kina

En rapport fra en australsk tænketank kæder en lang række virksomheder inden for primært elektronik og beklædning, herunder Bestseller og H&M, til udnyttelse af uighurer i Kina. Bestseller afviser, og slår fast, at man ligesom H&M tager anklagerne alvorligt. "Situationen er kompleks", lyder det fra begge.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere