06.06.2018  |  Strategi & ledelse

AMCS sikrer investering fra Insight Venture Partners og Ireland Strategic Investment Fund

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nye investeringer vil drive den næste fase af AMCS’ internationale vækst og udvidelsen af AMCS’ SaaS–platform til affalds-, indsamlings- og genbrugsbranchen, og ikke mindst åbningen af et nyt globalt hovedkvarter i Irland.

AMCS, verdens førende leverandør af integreret software og lastbilsteknologi til genbrugs- og affaldsbranchen, meddeler, at der er gennemført en betydelig investering fra Insight Venture Partners og Ireland’s Strategic Investment Fund (ISIF) i AMCS.

Investeringen vil blive brugt til fortsat produktinnovation i AMCS’ produktportefølje, herunder i nye markeder, SaaS-produkter og relaterede teknologier for yderligere at accelerere virksomhedens vækst i Nordamerika, Europa og Australasien.

”Dagens meddelelse er en vigtig milepæl for AMCS”, siger Jimmy Martin, CEO og grundlægger af AMCS. ”Udover at give kapital, der vil gøre det muligt for os at fortsætte med at vokse og forny vores løsninger for vores kunder, viser denne investering fra to af vores langsigtede strategiske partnere deres tillid til vores forretning, strategi og medarbejdere. Denne tillid afspejles i vores planer om at udbygge vores førende SaaS–platform, som anvendes i affalds-, indsamlings- og genbrugsbranchen.”

I forbindelse med fundingen vil Euan Menzies, Senior Advisor hos Insight Venture Partners, Henry Frankievich, Vice President hos Insight Venture Partners, og Robert Schnittger, Investeringsdirektør hos ISIF, komme til at sidde i AMCS’ bestyrelse.

”Lige siden vores første investering i 2015 har Insight Venture Partners været stolte over væksten hos AMCS’ succes,” siger Euan Menzies, Senior Advisor hos Insight, der vil overtage posten som bestyrelsesformand. ”Som den klare markedsleder inden for teknologiløsninger til genbrugs- og affaldshånderingsbranchen har AMCS fortsat med at etablere indsatsen i markedet på tværs af geografiske områder. Vi ser frem til den fortsatte internationale vækst.”

Investeringen kommer oven på et rekordår i 2017 for AMCS. AMCS oplevede mere end 50% vækst i salg af SaaS-løsninger til verdens mest succesfulde operatører inden for affaldsindsamling og genanvendelse, samtidig med at de annoncerede opkøbet af Brady Recycling Solutions. For at imødekomme AMCS’ hurtige vækst åbner virksomheden et nyt globalt hovedkontor i City East Plaza i Limerick i Irland i sensommeren 2018. Den ekstra kontorplads vil understøtte virksomhedens fortsatte ekspansion og skabe 100 nye job i produktudvikling, salg, og global kundesupport i løbet af de næste 3 år.

Fergal McAleavey, ISIF’s Head of Private Equity, udtaler: “Vi er begejstrede for at investere i AMCS igen og støtte den fortsatte udvikling som global softwarevirksomhed. Denne nye investering vil bidrage til at skabe og opretholde 100 stillinger, samt levere et nyt hovedkontor i Irlands midtvest. Det er et glimrende eksempel på en investering af høj kvalitet, der passer til ISIF’s ”dobbelt bundlinje” mandat, der går ud på at skabe afkast og støtte økonomisk aktivitet.”

Om AMCS

Med kontorer i Nordamerika, Europa og Australien er AMCS en af de førende leverandører af integreret software og køretøjsteknologi til affalds-, genbrugs- og ressourcebrancherne. Vi hjælper mere end 1.500 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, øge udnyttelsen af deres ressourcer, optimere deres bundlinje og forbedre kundeservice. AMCS’ Platform er en serie af førsteklasses SaaS løsninger, der omfatter branchespecifikke Enterprise Management Software, Intelligent Optimering, Mobilløsning, Køretøjsteknologi, Digitalt Engagement og Analytics- og rapportløsninger, som leverer digital innovation til den cirkulære økonomi rundt om i verden. Læs mere her: www.amcsgroup.dk.

Om Insight Venture Partners

Insight Venture Partners er en førende global venturekapital- og private equity-virksomhed, der investerer i softwarevirksomheder med høj vækst, som skaber transformative forandringer i deres brancher. Insight blev grundlagt i 1995 og har rejst mere end 18 milliarder dollars, og investeret i mere end 300 virksomheder rundt om i verden. Missionen er at finde, finansiere og arbejde succesfuldt med visionære ledere, og hjælpe dem med praktisk og håndgribelig vækstekspertise for at fremme langsigtet succes. Fonden opmuntrer en kultur på tværs af medarbejdere og porteføljevirksomheder, som tager udgangdspunkt i den grundlæggende tro, om at vækst er lig med muligheder. For mere information om Insight og alle investeringer, besøg www.insightpartners.com eller følg med på Twitter @insightpartners.

 Om ISIF

Ireland Strategic Investment Fund (ISIF), der forvaltes og kontrolleres af National Treasury Management Agency (NTMA), er en selvstændig udviklingsfond på 8,7 mia. euro med et mandat til at investere på kommerciel basis på en måde, der er designet til at understøtte økonomisk aktivitet og beskæftigelse i Irland.

ISIF adskiller sig fra andre kapitalpuljer, da den har en lang investeringshorisont og kan fungere som langsigtet kapital. ISIF-finansiering giver fleksibilitet i kapitalstrukturen for at imødekomme skiftende kapitalbehov på markedet. For mere information, besøg venligst http://isif.ie.

Tags: AMCS

Mere fra AMCS

AMCS

www.amcsgroup.dk

AMCS er den førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi til affalds-, genbrugs- og ressourcebranchen med mere end 40 års erfaring. Vi hjælper over 1600 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, øge udnyttelsen af deres ressourcer, optimere deres bundlinje og forbedre kundeservicen. Vores ERP-software og SaaS-l…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere