Amnesty International

Medarbejder

Kan vi organisere os til mindre stress og bedre trivsel?

En arbejdsuge på fire dage og nye måde at organisere arbejdstiden er en mulig vej til at løsne op for udfordringen med stress og udbrændthed på arbejdspladserne. Både medarbejdere og ledere fra Djøf bakker op om ideen.

0 kommentarer

Menneskerettigheder

E-sportsfirma kritiseres for aftale med Saudi-Arabien

Den delvist statsejede, danske e-sportsvirksomhed Blast har indgået et partnerskab med byprojektet Neom, som Saudi-Arabien står bag – en aftale, der har vakt uro i flere menneskerettighedsorganisationer.

0 kommentarer

Menneskerettigheder

Når det ikke sker af sig selv, må der en bundprop i

Virksomhederne rykker ikke for alvor med at indføre systematisk due diligence på menneskerettigheder. Samtidig – måske af samme grund – kommer der mere og mere lovgivning. Det meste af det nationalt og på enkeltområder, mens både NGO’er, eksperter og virksomheder ønsker sig fælles regler fra EU.

0 kommentarer

Supply chain

Amnesty: Palmeolieplantager bryder menneskerettighederne

En ny undersøgelse fra Amnesty International viser, at en stribe palmeolieplantager i Indonesien bruger børnearbejdere og udnytter deres ansatte med brud på menneskerettighederne til følge. Flere globale brands bliver anklaget for at ignorere forholdene.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere