09.11.2018 | Navnenyt

Anne Glad fortsætter i UNICEF Danmarks præsidium: ”Det er aldrig nogensinde børnenes skyld”

Når den kendte livsstilsekspert Anne Glad melder sig på banen for UNICEF Danmarks præsidium, så er det, fordi der er så mange børn i hele verden, som har brug for hjælp:

”Når jeg kigger på verdens katastrofer og konflikter, så er det altid noget, de voksne har fundet på og noget de voksne har skabt. Det er aldrig nogensinde børnenes skyld, og vi bliver nødt til at hjælpe de svageste ude i verden. For det er altid dem, som er de mest udsatte. For mig er det så enkel en logik, så selvfølgelig skal jeg sige ja til at hjælpe ”.

Som barn af 70’erne er Anne Glad selv vokset op med UNICEF, og hun vil gerne bidrage til, at nye generationer også vil kende til UNICEFs store arbejde for alle verdens børn. For behovet for hjælp er stadig enormt stort:

”Hver en krone, som vi kan samle ind, er nødvendig for børn ude i verden, og vi har brug for flere Verdensforældre [UNICEF Danmarks faste månedlige støtter]”.

Anne Glad fortsætter i UNICEFs nye præsidium sammen med Mogens Lykketoft, Mads Steffensen, Kasper Holten, Lykke Friis, Ellen Hillingsø, Thomas Kirk Kristiansen, Henrik Stubkjaer, Abdel Aziz Mahmoud, Ida Auken og Kasper Hjulmand.

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere