15.06.2018 | Navnenyt

Annemette Undén ny forretningsudvikler i MiljøForum Fyn

Annemette Undén

MiljøForum Fyn har tilføjet endnu en erfaren og kompetent profil til sit team af medarbejdere. Annemette Undén er pr. medio maj ansat som forretningsudvikler inden for Cirkulær Økonomi med tilknytning til MiljøForum Fyn – Industri.

Annemette har arbejdet med innovation og forretningsudvikling i en lang årrække. Derudover har hun en baggrund som ledelseskonsulent, underviser i innovation og er oprindeligt uddannet jurist.

MiljøForum Fyns nye forretningsudvikler har brugt det sidste år på at dygtiggøre sig inden for Cirkulær Økonomi. Som hun selv siger: ”Alle de fede cases handler om, hvordan vi kan bruge vores ressourcer smartere og samtidig tjene penge.”

Annemette skal være med til at drive netværk og får ansvaret for at udvikle nye tilbud til medlemmerne i MiljøForum Fyn – Industri med fokus på cirkulær økonomi og bæredygtig forretning.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere