26.04.2016 | Navnenyt

Annette Hastrup får international tillidspost

Vugge til Vugges direktør Annette Hastrup er blevet udpeget som nyt medlem i Certification Standards Board.

Vugge til Vugges direktør, Annette Hastrup, er blevet udpeget som nyt medlem af Certification Standards Board (CSB), der træffer beslutninger om bl.a. indhold og ændringer i Cradle to Cradle CertifiedTM Product Standard. 

Som medlem af CSB får Annette Hastrup dermed mulighed for at påvirke udviklingen af og kontrollen med standarden. 

Læs hele nyheden 

CSB er et beslutningsorgan for den uafhængige non profit organisation, Cradle to Cradle Products Innovation Institute (C2CPII), der administrerer den globale Cradle to Cradle certifceringsordning. 

Læs mere om C2CPII 

CSB er sammensat af en bred international kreds af interessenter i cirkulær økonomi. 

Annette Hastrup får posten for sit alsidige fokus på C2C

C2CPII begrunder udnævnelsen af Annette Hastrup med hendes meget alsidige arbejde for at udbrede Cradle to Cradle (C2C). 

Annette Hastrup ejer Vugge til Vugge, der er det eneste C2C certificeringsorgan i Norden. Desuden rådgiver hun om cirkulær økonomi og har et bredt samarbejde med virksomheder og andre interessenter. 

Desuden fremhæver instituttet hendes fremtrædende rolle i en række offentlige udviklingsprojekter med fokus på at skabe grøn vækst i virksomheder via C2C og cirkulær økonomi.

Annette Hastrup blev udnævnt til posten 19. april i år for en treårig periode.
 

Mere fra Vugge til Vugge ApS

Vugge til Vugge ApS

www.vuggetilvugge.dk

Vugge til Vugge ApS er erfarne rådgivere i Cradle to Cradle og cirkulær økonomi. Vi hjælper virksomheder med at udvikle grønne forretningsmodeller samt certificere og designe produkter med det fokus at gøre bæredygtige løsninger til indbringende forretning for vores kunder. Samtidig bringer det os tættere på en ren verd…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere